Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

rimA

Full members
 • Content Count

  2,697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by rimA

 1. Pitaj Boga dal ga servisira uopće. Šalim se, ja se brinem o tome Ja sam zadovoljan, samnom je prošao sito i rešeto, svaka mu čast. Sad ima nekakvih 170.000 ja mislim. Samo Francuz, nema dalje!
 2. Meni je butaz u Oslu već par godina, kupio je stan, nema auto, ima javni prijevoz Bio sam u Oslu prošle godine, nije moj đir
 3. Ja sam bio siguran da ću kupit H&R, al vidim da je Eibach u 95% komenatra ovdje bolja opcija. Imam GT line koji je u startu nekaj niži pa me bilo frka da se ne bi spustilo stanje na računu, a auto ne
 4. Ne kužim točno problem Ako pereš šajbu znači da se auto isprljao, ne vjerujem da je baš samo šajba zasrana pa nju pereš, a sve ostalo čisto. Dakle tak je sve jedno dal pere farove ili ne. Dapače, ja sam za pranje farova, pogotovo u zimskim uvjetima. A ovo za kukanje da se troši telućina ne želim ni komentirati :lol: Sve auti od 20-30-40-50 k € a za tekućinu se nema :rofl:
 5. Trebao si se javiti da si u komšiluku
 6. Joj Virtum :lol: Što se tiče posla, OK, dapače više nego OK. Za vremenski rok se ne sjećam al i ovako i onako to je volan od 197 koji mi je stajao sa strane pa nije bilo hića. Ono što je mene odbilo kad mi je nešto objašnjavao da je koža a nije. Ja njemu kažem, nije ovo koža, on tvdi da je i malo povuci potegni i kao skinut će mi za 50 kn. Nije meni do 50 kn, meni je do toga da to nije koža... Ugl, volan i dan danas drži, prošlo sigurno 5 godina da ga koristim svaki dan, nigdje se ne vidi pohabanost i sl.
 7. + OEM vijci klipnjače + brtva kartera + ruke .... ?
 8. Kako nema nitko cccc crni Tomislave
 9. 60.000 onda po Tec Docu 2007 godina je prelazna, može biti i W203 i W204 linija
 10. Meni je kompić trenutno u Indoneziji Čak je i u muriji malo završio :lol:
 11. Meni je bitno da si naučio kako se piše :lol:
 12. Još ne netko 2 km od tebe pa nisam baš vidio da si tamo odvezao auto :lol:
 13. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Pozovemo još buraza i Dexa

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...