Rudy Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ovaj ide i na cr i pd To je to.............njihovi svi aditivi su inače odlični i osjeti se djelovanje! Što se tiče dvotaktola može se dodati u stare dizele koji imaju bosch pumpe,ali u novije NE!
WD40 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 (edited) Ajmo ovako... Dajte mi recite od ceg je sastavjen PD sustav? Moja nauka kaze ovako... Pumpa u rezervaru.... Dobavna pumpa na glavi motora i same dizne... ...(filter-cjevi-hladnjak) 1.Pumpa u rezervaru.. nepotrebno podmazivat... 2.Dobavna pumpa... nepotrebno podmazivat jer je podmazuje morotno ulje.. 3.Pumpa dizna... nepotrebno podmazivat jer ju izvani podmazuje motornu ulje a iznutra nafta a pošto su jako osjetljive na nečistoče i lose gorivo (čitaj i na ta ulja i na benzin i na sumpor)... nikakva kemija s doidatnim podmazivanjem nedolazi u obzir Dakle aj čemu onda dvotaktol il bilo koje ulje? Aditiv mozda i doprinosi boljem izgaranju al konkretno dvotaktol il bilo koje ulje... tu mu nije mjesto. Edited October 20, 2010 by WD40
Gabre Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 a gabre nee komplciraj ,stvarno si ko ono, kakav 2t u motor ja sam vec napisao da mi je to SMA Tomislav Samaržija preporučio, nisam ja došao na tu ideju :thumbsup:
jady Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ja koristim SAMO liqui moly ulja u oba motora..i PD i BP... najbolje ulje kaj postoji sigurno. po cemu je najbolje????
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now