Mexx Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 da se rayumimo dovoljno je ININO 2t ulje!! nalit pola litr ulja na skoro prayan tank,pa nakon ulja naftu do cepa da se dobro to ulje promjesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 ovaj ide i na cr i pd To je to.............njihovi svi aditivi su inače odlični i osjeti se djelovanje! Što se tiče dvotaktola može se dodati u stare dizele koji imaju bosch pumpe,ali u novije NE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 (edited) Ajmo ovako... Dajte mi recite od ceg je sastavjen PD sustav? Moja nauka kaze ovako... Pumpa u rezervaru.... Dobavna pumpa na glavi motora i same dizne... ...(filter-cjevi-hladnjak) 1.Pumpa u rezervaru.. nepotrebno podmazivat... 2.Dobavna pumpa... nepotrebno podmazivat jer je podmazuje morotno ulje.. 3.Pumpa dizna... nepotrebno podmazivat jer ju izvani podmazuje motornu ulje a iznutra nafta a pošto su jako osjetljive na nečistoče i lose gorivo (čitaj i na ta ulja i na benzin i na sumpor)... nikakva kemija s doidatnim podmazivanjem nedolazi u obzir Dakle aj čemu onda dvotaktol il bilo koje ulje? Aditiv mozda i doprinosi boljem izgaranju al konkretno dvotaktol il bilo koje ulje... tu mu nije mjesto. Edited October 20, 2010 by WD40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 ja koristim SAMO liqui moly ulja u oba motora..i PD i BP... najbolje ulje kaj postoji sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 a gabre nee komplciraj ,stvarno si ko ono, kakav 2t u motor ja sam vec napisao da mi je to SMA Tomislav Samaržija preporučio, nisam ja došao na tu ideju :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 ja koristim SAMO liqui moly ulja u oba motora..i PD i BP... najbolje ulje kaj postoji sigurno. po cemu je najbolje???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now