vjeko Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Naime na curinom Cliu se doslovce raspala rucica mjenjaca pa bi je promjenil, a zanima me kak se skida? Fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 brusilicom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 ovo kaj ti je debeli napisao je tocno i najlakse druga opcija je da uhvatis rucicu sa klijestima i cimas je lijevo desno i onda iscupas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted October 23, 2010 Author Share Posted October 23, 2010 znaci nije na navoj vec cisto na silu? u slucaju da mi je sipka mjenjaca pedebela za rucicu koju sam dobio (neka afetrmarket žnj, pretpostavljam da ovu staru necu moc vrnut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spex Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Možeš, ali će ružno izgledat prerezana pa lijepljena, ili oguljena kliještima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 znaci nije na navoj vec cisto na silu?u slucaju da mi je sipka mjenjaca pedebela za rucicu koju sam dobio (neka afetrmarket žnj, pretpostavljam da ovu staru necu moc vrnut? aftermarket znj ti mora imati mogucnost za rikverc za reno mada se da i to rijesiti rezanjem plastike koja ulazi u kuglu mjenjaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted October 23, 2010 Author Share Posted October 23, 2010 hmmm... jebeni reno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Ručica je jebački nabijena na šipku. Samo sila. Ak ti netreba onda ju izreži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now