KA2001MR Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 evo ja danas uzeo u getrou, ova bočica i kompletno je drugačije pakiranje od onog prije, neznam jel i još što drugačije s obzirom da je sad duplo jeftinije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 vec godinu dana koristim california scents mirise, i najbolji su pogotovo ako pusite u autu jer ubijaju cigarete samo tako a traju i po 3 mjeseca nazalost nema ih kod nas za uzet, ali na ebyu ih ima na bacanje preporucam cherry dobili na dx-u http://www.dealextreme.com/p/california-scents-organic-air-freshener-for-car-apple-flavor-42g-90295 ako je to to:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Miris u limenci My Shaldan - Orange bio u autu kad sam ga uzeo i mislim da j to jedina stvar u autu sto valja:lol: miris je bas dobar. jutros dok sam ceko na semaforu doslo mi da se nasnifam:) update...kako prolazim kroz servise, ispada da sam stvarno kupio auto radi mirisa :lol: uglavnom, vec 4 limenka my shaldana,super stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 evo ja danas uzeo u getrou, ova bočica i kompletno je drugačije pakiranje od onog prije, neznam jel i još što drugačije s obzirom da je sad duplo jeftinije e da uzeo napokon PRAVI mafrin ocean, mora bit elisir, a ne cube i kosta oko 40kn, ali vrijedi svake lipe koliko je dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now