KA2001MR Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 evo ja danas uzeo u getrou, ova bočica i kompletno je drugačije pakiranje od onog prije, neznam jel i još što drugačije s obzirom da je sad duplo jeftinije
Patrik Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 vec godinu dana koristim california scents mirise, i najbolji su pogotovo ako pusite u autu jer ubijaju cigarete samo tako a traju i po 3 mjeseca nazalost nema ih kod nas za uzet, ali na ebyu ih ima na bacanje preporucam cherry dobili na dx-u http://www.dealextreme.com/p/california-scents-organic-air-freshener-for-car-apple-flavor-42g-90295 ako je to to:D
mariotdi Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Miris u limenci My Shaldan - Orange bio u autu kad sam ga uzeo i mislim da j to jedina stvar u autu sto valja:lol: miris je bas dobar. jutros dok sam ceko na semaforu doslo mi da se nasnifam:) update...kako prolazim kroz servise, ispada da sam stvarno kupio auto radi mirisa :lol: uglavnom, vec 4 limenka my shaldana,super stvar
KA2001MR Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 evo ja danas uzeo u getrou, ova bočica i kompletno je drugačije pakiranje od onog prije, neznam jel i još što drugačije s obzirom da je sad duplo jeftinije e da uzeo napokon PRAVI mafrin ocean, mora bit elisir, a ne cube i kosta oko 40kn, ali vrijedi svake lipe koliko je dobar
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now