SlaX Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 audi 90, zanima me senzor za spajanje ove cuke za tlak ulja. temp ulja imam senzor, voltmetar nije problem ali za tlak bih trebao pomoc. na autu imam visokotlacni i niskotlacni senzor al brijem da to nije to. ima od vdo-a mozda za kupit i di ga montirat? btw kakav je senzor na tom audiju netko zna mozda? gornji red cuka http://img507.imageshack.us/i/slika1h.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 (edited) Za "cuku" trebas "davac" i to od 0 - 5 bara ili od 0 - 10 bara ovisno o podrucju na kojem radi. Indikatori su samo za lampicu. Te VDO davace ti drzi "Tahograf" i nisu bas jeftini .....oko 400kn, a spajaju se na mjesto indikatora, jer u sebi imaju i kontakt za lampicu (mada, ...ne svi) Taj davac izgleda ovako: http://cgi.ebay.de/VDO-Oldruckgeber-VW-AUDI-Zusatzinstrumente-RARITAT-/150509856443?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item230b1626bb Edited October 29, 2010 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 znaci 0-5 mi treba. ima netko rabljeni senzor viska za prodat mozda? THX MIKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 update. nabavio cuke i senzor. trebam pomoc oko spajanja. cuke su voltmetar, tlak i temp ulja. dobio sam s njima neku kao shemu al nije mi bas jasna pa ako moze netko potvrdit, demantirat. pin 1 - minus sa akumulatora pin 2 - senzor temp ulja pin 3 - plus sa aku pin 4 - + senzor tlaka pin 5 - minus senzor tlaka pin 6 - plus za osvjetljenje 4 i 5 mi nisu bas najjasniji pa ako moze pomoc btw kataloski broj cuke je 8A1 919 214 F ako netko moze izvuc wiring diagram to bi jos bilo najbolje hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now