File Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Znaći Polo od frenda, 3 generacija star 10-11 godina uglavnom kada ubrzava malo jače događa se da se motor jednostavno izvrti i okretaju podivljaju čim pređe 2k okretaja, kaže da nema veze u kojoj je brzini nego jednostavno čim malo jaće krene to se događa, dok recimo kad lagano ubrzava to se ne pojavljauje :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 lamela klizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 lamela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 reci mu neka si naruči novi kuplung set Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Ja sam mislio da bi to svak ko se imalo razumije u aute znao i sam .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zihaGT Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Ja sam mislio da bi to svak ko se imalo razumije u aute znao i sam .... taman sam ovo i ja pomislila, al nisam htjela bit bezobrazna. onda mi je palo napamet, ok, možda nisam mjerodavna jer sam promjenila bar 5 lamela na autima, lamela samo pomisli na umiranje i već razmišljam o sinteru, ali... pa kako to neznaš prepoznat? e pa možda je fora u tome da zna prepoznat, i da zna da nije lamela, pa ovaj topic baš i nije potpuno uzaludan... ili je ipak totalni fail za nekog tko brije na aute (i na auto forumu je xyz vremena.) :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 takvu skolu treba proc sa nekim krampom od auta, nakon polaganja vozackog... ja sam svoju skolicu naucio sa jugicem Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted October 31, 2010 Author Share Posted October 31, 2010 taman sam ovo i ja pomislila, al nisam htjela bit bezobrazna. onda mi je palo napamet, ok, možda nisam mjerodavna jer sam promjenila bar 5 lamela na autima, lamela samo pomisli na umiranje i već razmišljam o sinteru, ali... pa kako to neznaš prepoznat? e pa možda je fora u tome da zna prepoznat, i da zna da nije lamela, pa ovaj topic baš i nije potpuno uzaludan... ili je ipak totalni fail za nekog tko brije na aute (i na auto forumu je xyz vremena.) :lol: nisam niti vidio auto a kamoli sjeo u njega da vidim kaj se događa i reko idem pitati kaj bi moglo biti kad vrati auto u zg čemo pogledati, hvala na odgovorima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now