Jopa Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 dakle imam na novo slozeni motor koji je skompletiran prije godinu i nesto sitno.. motor od onda stoji bez ulja (ali je dobro namazano sve tokom sklapanja).. e sad postoji mogucnost da su karike zapekle i slicne pizdarije.. kako je najbolje to rijesiti? nisam ga htio zavrtit jer mi se spaner zupcastog otpustio (neznam zasto) pa dok ne nabavim blokade za faziranje ne zelim vrtit motor! rekli su mi da ulijem petroleja u cilindre i ostavim par dana?? imate vi kakva iskustva? motor je fiatov 2.0 20v turbo i kroz tjedan dana ide u karocu :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Ja u svaki cilindar kroz svijecice ulijem svakih 6 mjeseci po nekoliko deci ulja i zavrtim svako malo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 ježi ga ja natocio bi i ja ulja i zavrtio ga al nije mi sigurno kad se spaner malo otpustio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 na koji foru bi zepeko ako je namazan bio? di je motor? da dodjem sa blokadama da to ufaziramo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 kod mene doma! sutra ga vadim iz brava i trebao bi po jednog coupejca u rijeku.. mozemo se cut za srijedu ako si slobodan? lakse ga je ufazirat dok je vani, i jos bum te nekaj trebal oko spajanja tog motora u coupea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 ma nema frke, moj broj imas, pa lepo zovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now