Gear Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Zanima me kakva su iskustva s krovnim otvorom na Twingu, firme "Inalfa" (Swing) prvenstveno dali cure? pucaju dijelovi? stvaraju buku na brzinama? netko iz renault servisa ce sigurno znati. Hvala.
Sico Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 frend je po zimi iz zajebancije isao otvorit krov i neke plastike su popucale tak da se vise nije dalo zatvorit do kraja nego je zjevalo malo
Guba Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cuo sam davnih dana da je dosta ljudi imalo problema sa tim krovovima na twingu. Prvenstveno da je curilo...
Patrik Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 moja stara to ima na twingu... nikad problema u vidu curenja ili ostecenja, auto je star 7 godina, sad ce 8.. + je taj sto skoro cijeli krov otvoris i fakat je dojam heben, pogotovo ovima iza a minusi su sto je na zgance, znaci otvaras ga rukama i nije bas lako(nespretno je) i to sto pri vecim brzinama je buka nenormalna, moras bar malo otvorit koju sajbu da zrak tece autom jer ak je samo krov otvoren, zrak udara unutra i nesnosno je... inace ok stvar
msporis Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 zato panda fino ima onaj sistem na stražnjim bočnim šajbama ko na jugiću, da ih izbaciš malo, i onda zrak izlazi tuda i nema te nesnosne buke
Doktor Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 @ Gear: misliš raspilat nekog Twinga pa složit na bubu ?
Gear Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 (edited) tnx, kolko sam skuzio, to su dosta kvalitetni krovovi (mozda jer ih ne radi renault) pod buku sam mislio sa zatvorenim krovom, to mi je jasno da buci kad je otvoren ako zrak nema izlaz. muci me curenje samo (btw. znam da na twingu i cliu cesto procuri antena, pa mozda ljudi okrive krov za to) @doktor: ne buba, na bus http://vwt2a.webs.com/photos/fotos%202008/049%20vouwdak%203.JPG al nemoj da budes spijun sad. Edited November 2, 2010 by Gear
Patrik Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 buka sa zatvorenim je ista ko i s limenim ima sogor twinga bez krova pa nije neka razlika...a curenja nigdje nikad
MaX_ST Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 moja stara to ima na twingu... nikad problema u vidu curenja ili ostecenja, auto je star 7 godina, sad ce 8.. + je taj sto skoro cijeli krov otvoris i fakat je dojam heben, pogotovo ovima iza a minusi su sto je na zgance, znaci otvaras ga rukama i nije bas lako(nespretno je) i to sto pri vecim brzinama je buka nenormalna, moras bar malo otvorit koju sajbu da zrak tece autom jer ak je samo krov otvoren, zrak udara unutra i nesnosno je... inace ok stvar Potpis.... ima ga i moja stara i apsolutno se slazem s gore napisanim.... al naravno logicno je da moras malo spustit prozore da zrak ima di cirkulirat jer inace onaj bum bum bum zvuk vjetra ne mozes dugo izdrzat.... al sve u svemu su to jako kvalitetno napravili i kako spada... nema straha!
SVEN Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Postoji i Polo 6N i 6N2 sa tim Open Air krovom. Frend to ima i odlična je stvar. NIt curi nit buči
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now