Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zanima me kakva su iskustva s krovnim otvorom na Twingu, firme "Inalfa" (Swing)

prvenstveno dali cure? pucaju dijelovi? stvaraju buku na brzinama?

netko iz renault servisa ce sigurno znati.

Hvala.

Faltdach.jpg

Posted

frend je po zimi iz zajebancije isao otvorit krov i neke plastike su popucale tak da se vise nije dalo zatvorit do kraja nego je zjevalo malo

Posted

moja stara to ima na twingu...

nikad problema u vidu curenja ili ostecenja, auto je star 7 godina, sad ce 8..

+ je taj sto skoro cijeli krov otvoris i fakat je dojam heben, pogotovo ovima iza :D

a minusi su sto je na zgance, znaci otvaras ga rukama i nije bas lako(nespretno je)

i to sto pri vecim brzinama je buka nenormalna, moras bar malo otvorit koju sajbu da zrak tece autom jer ak je samo krov otvoren, zrak udara unutra i nesnosno je...

inace ok stvar :D

Posted (edited)

tnx, kolko sam skuzio, to su dosta kvalitetni krovovi (mozda jer ih ne radi renault)

pod buku sam mislio sa zatvorenim krovom, to mi je jasno da buci kad je otvoren ako zrak nema izlaz.

muci me curenje samo (btw. znam da na twingu i cliu cesto procuri antena, pa mozda ljudi okrive krov za to)

@doktor: ne buba, na bus :)

http://vwt2a.webs.com/photos/fotos%202008/049%20vouwdak%203.JPG

al nemoj da budes spijun sad. ;)

Edited by Gear
Posted
moja stara to ima na twingu...

nikad problema u vidu curenja ili ostecenja, auto je star 7 godina, sad ce 8..

+ je taj sto skoro cijeli krov otvoris i fakat je dojam heben, pogotovo ovima iza :D

a minusi su sto je na zgance, znaci otvaras ga rukama i nije bas lako(nespretno je)

i to sto pri vecim brzinama je buka nenormalna, moras bar malo otvorit koju sajbu da zrak tece autom jer ak je samo krov otvoren, zrak udara unutra i nesnosno je...

inace ok stvar :D

Potpis.... ima ga i moja stara i apsolutno se slazem s gore napisanim.... al naravno logicno je da moras malo spustit prozore da zrak ima di cirkulirat jer inace onaj bum bum bum zvuk vjetra ne mozes dugo izdrzat....

al sve u svemu su to jako kvalitetno napravili i kako spada... nema straha!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...