Jump to content

Recommended Posts

Posted

to mi je dalekoooo preveliko....:) jedini razlog zbog kojeg sam izvadio JBL-a iz auta je velicina i tezina,a gepek mi je ful serijski mali, dakle u ovakav sub bi prakticki izgubio sve...:D

trazim nesto malo, nista ekstra...:D

Posted

ma ovo je primjera radi :lol: ovo je BR kutija 45l, po manualu, a kompresija mu treba 18-20L, znaci cca sirine woofera, tj. u pola manja...

Posted

to ku*ca ne svira... imho najbolje onda neki aktivni sub, al neznam bas kako ce ga nac za 500kn...

Ili ak vec ima pojacalo, neki 8" woofer, npr GZTA20 treba 6l kutiju...

Posted

Pa u njegovom možda i ne bi, ali ako je gepek odvojen, sa dobrim subom može se postići jako dobar bas. Znam iz primjera jednog starog Audia 100 koji je imao sub free air dok nitko nije ni znao šta je to. Disco na 4 kotača:thumbsup:

Posted

a gle...u obzir moze doci i da pojacalo prodam ili dam u zamjenu za neko slabije ili 2-kanalno...jer imam 4-kanalno, sto mi ne treba ni u kojoj prici...:doh: jer samo sub planiram, tj. samo i sub imam spojen na pojacalo...:lol:

sad mi stoji pojacalo i cijelo kablovinje u autu, samo bez sub-a:D...kada sam onu mrcinu izvadio iz gepeka van, tek tada sam skuzio da ja zapravo i imam gepek u autu...:lol:

Posted

kroky...koliko bi mi ti otprilike naplatio za izradu kutije npr? :D uopce nemam pojma koliko se cjene krecu oko toga...:doh:

Posted

nikak nisam mogao nac svoju sliku od gepeka:doh:

al uspio sam nac nac od frenda ( isto astra ):D

http://i194.photobucket.com/albums/z128/Kiscina/DSCN0429Custom.jpg

dakle samo bez ove tube ogromne naravno...:D

mislim, meni ne treba nikakve fensy stvari ovo ono...sve mora biti vise manje plug and play, znaci da kada se sve stavi u auto, da u roku od 5 minuta sve moze biti vani,da je sto manje, i da je sto lakse :D...:)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...