Boky Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 do 500kn max!...jer za toliko bi prodao ovaj svoj JBL GTO nesto, sta si mi upravo ti dao procjenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 ovo je npr debelo ispod cijene http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=17773.15 al za tezinu ti nemrem garantirat , al sigurno ce puno bolje/kvalitetnije svirat od ovog kojeg sad imas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 moze i s ovom kutijom, al to ti ne upada u onu cifru... brba: bus dosel ti do mene?:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 to mi je dalekoooo preveliko.... jedini razlog zbog kojeg sam izvadio JBL-a iz auta je velicina i tezina,a gepek mi je ful serijski mali, dakle u ovakav sub bi prakticki izgubio sve... trazim nesto malo, nista ekstra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 ma ovo je primjera radi :lol: ovo je BR kutija 45l, po manualu, a kompresija mu treba 18-20L, znaci cca sirine woofera, tj. u pola manja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Stavi onda free air, bez kutije:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 to ku*ca ne svira... imho najbolje onda neki aktivni sub, al neznam bas kako ce ga nac za 500kn... Ili ak vec ima pojacalo, neki 8" woofer, npr GZTA20 treba 6l kutiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Pa u njegovom možda i ne bi, ali ako je gepek odvojen, sa dobrim subom može se postići jako dobar bas. Znam iz primjera jednog starog Audia 100 koji je imao sub free air dok nitko nije ni znao šta je to. Disco na 4 kotača:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 a gle...u obzir moze doci i da pojacalo prodam ili dam u zamjenu za neko slabije ili 2-kanalno...jer imam 4-kanalno, sto mi ne treba ni u kojoj prici...:doh: jer samo sub planiram, tj. samo i sub imam spojen na pojacalo...:lol: sad mi stoji pojacalo i cijelo kablovinje u autu, samo bez sub-a:D...kada sam onu mrcinu izvadio iz gepeka van, tek tada sam skuzio da ja zapravo i imam gepek u autu...:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 ma prodaj pojacalo i trazi aktivni sub neznam jel je ovo prodano al bilo bi ti dosta i previse http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=25456.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 postoje i drukcija rjesenja od ogromne kutije... prostor koji ionako nemres za nist koristit. itd itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 kroky...koliko bi mi ti otprilike naplatio za izradu kutije npr? uopce nemam pojma koliko se cjene krecu oko toga...:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 ovisi gdje i kako, daj koju sliku gepeka ako imas (bok, rezervni kotac itd.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 nikak nisam mogao nac svoju sliku od gepeka:doh: al uspio sam nac nac od frenda ( isto astra ) http://i194.photobucket.com/albums/z128/Kiscina/DSCN0429Custom.jpg dakle samo bez ove tube ogromne naravno... mislim, meni ne treba nikakve fensy stvari ovo ono...sve mora biti vise manje plug and play, znaci da kada se sve stavi u auto, da u roku od 5 minuta sve moze biti vani,da je sto manje, i da je sto lakse ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now