Zlaya Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Zanima me da li je netko ugradio aftermake xenone u Clio III pošto biih ugradio u svog clia ali neznam da li će to normalno šljakat s obzirom da ima automatska svijetla,.
Nata Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Imam ih ja na autu preko godinu dana. Hid kit od 6000k nabavljen iz Molydona i s njim imala dosta problema jer su u nekoliko mjeseci promijenjena oba balasta i obje žarulje. Sad imam balaste od nekog drugog proizvođača ( ne znam kojeg ) jer to prepuštam legi koji se inače bavi s ugradnjom i nikakvih problema zadnjih nekoliko mjeseci. Na tehničkom isto prolazim bez problema a vidljivost puno bolja nego sa običnom žaruljom.
Zlaya Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Ok sve mi je jasno, pitanje moje je da li kod ugradnje treba nešto extra napravit, pazit ili sl.. radi paljenja chek lampica ili je samo plug&play, na svom Volvu S40 imam ugrađedne xenone i sve je kako kažeš i ugradio ih za 15min jednostvano plug&play, dok recimo na S60 se pale lampice tj. upozorenje o neisparvnosti svjetala na displayu?
gogo Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 kod clia nije problem, neki auti pale kontrolnu lampicu ali se i to da rijesiti!
Zlaya Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Ok thx ekipa idemo u narudđbu:thumbsup:
mislav Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Imam ih ja na autu preko godinu dana. Hid kit od 6000k nabavljen iz Molydona i s njim imala dosta problema jer su u nekoliko mjeseci promijenjena oba balasta i obje žarulje. Sad imam balaste od nekog drugog proizvođača ( ne znam kojeg ) jer to prepuštam legi koji se inače bavi s ugradnjom i nikakvih problema zadnjih nekoliko mjeseci. Na tehničkom isto prolazim bez problema a vidljivost puno bolja nego sa običnom žaruljom. znam ja čiji su
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now