TomoP Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Imam ponudu za navedeni radio, ali ne dolazi s njim konektor za spajanje u kojega se ušteka instalacija od auta... Uploaded with ImageShack.us Prodavač kaže da to nije bilo u kompletu i da se spaja direkt na instalaciju od auta...??? Ja mislim da se ne može... Hitno mi je. Hvala na pomoći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 naravno da nemoze, jer izmedu radija i auta ide konektor koji sa jedne strane ide u sony-a a sa druge u iso konektor. ak ga je imao u svom autu vjerovatno nije ni skuzio da ga treba izvadit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomoP Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 To sam i ja njemu rekao, pa veli da ne treba nikakav konektor da se ušteka na instalaciju od auta. Pitanje dal uopće ima negdje za kupiti konektor za taj model i kolko košta, tak da ću odustati od toga. Možda je prodavao auto pa je samo izvadio HU, a ostalo ostavio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tochka Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 naravno da ima, Dobar zvuk http://www.dobar-zvuk.hr/auto_ak/REGENT/konektori/pc_sony_295.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomoP Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Ne vidim da piše cdx-m9900... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tochka Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 pa vidis kak konektor zgleda i kakav je na HU, mozes ih nazvat pa ti kazu tocno. makar je to taj ja mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now