Tomislav K. Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 koje gume uzet od navedenih u dimenziji 225/40/18 zasada vozio samo dunlop sport maxx i prezadovoljan sam sa njima uostalom prešao sam i sa njima i više od 50000 km tako da mi je odlična GOODYEAR F-1 Asymmetric GOODYEAR EfficientGrip GOODYEAR F-1 GSD3 PIRELLI Zero Rosso DUNLOP Sport Maxx DUNLOP Sport Maxx TT BRIDGESTONE Potenza RE 050 A MICHELIN PilotSport 3 CONTINENTAL Sport Contact 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 CONTINENTAL Sport Contact 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 a zašto bi onda mijenjao? ako si sa ovima u svemu zadovoljan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 da, cemu mjenjat gumu koja je tebi savrsena? Imao sam Potenzu i SP Maxx, al ne na istim autima tak da ne mogu usporedjivat, al obje gume odlicne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 iskreno mjenjao bi u sport maxx tt ili u michelin pilotsport 3 a mjenjo bi zato što je došla sad tt i skuplja je par 100 kn a rađe dam tih par 100 kn više pa da je to onda to ali ako je netko probao i vidio da ipak to nije to onda bi probao nešto drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 BRIDGESTONE Potenza RE 050 A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mislaf Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 CONTINENTAL Sport Contact 3 I ja sam bio jako zadovoljan sa njima.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 BRIDGESTONE Potenza RE 050 A +1 ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 du maxx tt,odlicne su se pokazale Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 I ja sam bio jako zadovoljan sa njima.. :thumbsup: meni se prebrzo potrošile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 najskuplja ali i najbolja.............pilot sport 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Ja bih opet sportmaxx uzeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 du maxx tt,odlicne su se pokazale Pre jebena guma :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 najskuplja ali i najbolja.............pilot sport 3 slaže se ili novi Pilot sport 3 ili potenza 050A....prepruka.....Ja sam vozio na SP maxx i prazadovoljan sam bio 1. sezonu posle baš i ne.. kaj nakon 50tkm bila plastika više? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 BRIDGESTONE Potenza RE 050 A, stare 4 godine, imaju jos 1mm ripne a jos uvijek drze, ja na proljece opet idem na njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
AeroSleeper Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 ajde kada skines Sportmaxx pogle bocnu stranicu ... to je papiric kada usporedujes npr sa CS3 ... ili B P re050a ... mene ta guma razocarala ... re050a ili CS3(koju sada imam) i biti ces zadovoljan ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 ajde kada skines Sportmaxx pogle bocnu stranicu ... to je papiric kada usporedujes npr sa CS3 ... ili B P re050a ... mene ta guma razocarala ... re050a ili CS3(koju sada imam) i biti ces zadovoljan ... istina za bocnicu al i istina da je nakon 50 tkm pastika al za tu kilometražu sa gumom i mora bit plastika ... al zato prve dvije sezone mi je bila idealna i svi su se cudili kako se guma ubiti malo troši nasprema cs3 recimo i kako dobro drži ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 istina za bocnicu al i istina da je nakon 50 tkm pastika al za tu kilometražu sa gumom i mora bit plastika ... al zato prve dvije sezone mi je bila idealna i svi su se cudili kako se guma ubiti malo troši nasprema cs3 recimo i kako dobro drži ... Malo se troši??? 30tkm na autu od tate i nema je...pa kak se ti to voziš lik..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Malo se troši??? 30tkm na autu od tate i nema je...pa kak se ti to voziš lik..... hheeheheh valjda polako onda kada sam tako puno prošao sa njom ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 najskuplja ali i najbolja.............pilot sport 3 meni još gora od conti 3,sad vozim na njima i već su mi nakon 7tkm prednje išle na zadnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 meni još gora od conti 3,sad vozim na njima i već su mi nakon 7tkm prednje išle na zadnje da ??? kaj se tako brzo troše ? onda bi po tome meni trebale neke puno tvrđe gume pošto radim godišnje 35000 km + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 michelin ps3 je tvrđa od dunlopa i contia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 imao sam sportcontact 2 u 18" bile su dobre ali nemrem reći da su ove BF GOODRICH g force kaj lošije a puuno jeftinije...dapače goodrich g force mi je najbolja guma kaj sam imao za po kiši a promijenio sam ih dosta... tak da moj glas ide za dunlop sportmax ili gy f1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now