Jump to content

Recommended Posts

Posted

koje gume uzet od navedenih u dimenziji 225/40/18

zasada vozio samo dunlop sport maxx i prezadovoljan sam sa njima uostalom prešao sam i sa njima i više od 50000 km tako da mi je odlična

GOODYEAR F-1 Asymmetric

GOODYEAR EfficientGrip

GOODYEAR F-1 GSD3

PIRELLI Zero Rosso

DUNLOP Sport Maxx

DUNLOP Sport Maxx TT

BRIDGESTONE Potenza RE 050 A

MICHELIN PilotSport 3

CONTINENTAL Sport Contact 3

Posted

da, cemu mjenjat gumu koja je tebi savrsena?

Imao sam Potenzu i SP Maxx, al ne na istim autima tak da ne mogu usporedjivat, al obje gume odlicne

Posted

iskreno mjenjao bi u sport maxx tt ili u michelin pilotsport 3 a mjenjo bi zato što je došla sad tt i skuplja je par 100 kn a rađe dam tih par 100 kn više pa da je to onda to ali ako je netko probao i vidio da ipak to nije to onda bi probao nešto drugo

Posted
najskuplja ali i najbolja.............pilot sport 3

slaže se ili novi Pilot sport 3 ili potenza 050A....prepruka.....Ja sam vozio na SP maxx i prazadovoljan sam bio 1. sezonu posle baš i ne..

kaj nakon 50tkm bila plastika više?;)

Posted

ajde kada skines Sportmaxx pogle bocnu stranicu ... to je papiric kada usporedujes npr sa CS3 ... ili B P re050a ...

mene ta guma razocarala ... re050a ili CS3(koju sada imam) i biti ces zadovoljan ...

Posted
ajde kada skines Sportmaxx pogle bocnu stranicu ... to je papiric kada usporedujes npr sa CS3 ... ili B P re050a ...

mene ta guma razocarala ... re050a ili CS3(koju sada imam) i biti ces zadovoljan ...

istina za bocnicu al i istina da je nakon 50 tkm pastika al za tu kilometražu sa gumom i mora bit plastika ...

al zato prve dvije sezone mi je bila idealna i svi su se cudili kako se guma ubiti malo troši nasprema cs3 recimo i kako dobro drži ...

Posted
istina za bocnicu al i istina da je nakon 50 tkm pastika al za tu kilometražu sa gumom i mora bit plastika ...

al zato prve dvije sezone mi je bila idealna i svi su se cudili kako se guma ubiti malo troši nasprema cs3 recimo i kako dobro drži ...

Malo se troši??? 30tkm na autu od tate i nema je...pa kak se ti to voziš lik.....:D

Posted
meni još gora od conti 3,sad vozim na njima i već su mi nakon 7tkm prednje išle na zadnje

da ???

kaj se tako brzo troše ?

onda bi po tome meni trebale neke puno tvrđe gume pošto radim godišnje 35000 km +

Posted

imao sam sportcontact 2 u 18" bile su dobre ali nemrem reći da su ove BF GOODRICH g force kaj lošije a puuno jeftinije...dapače goodrich g force mi je najbolja guma kaj sam imao za po kiši a promijenio sam ih dosta...

tak da moj glas ide za dunlop sportmax ili gy f1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...