mariotdi Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 evo ovo u dva primjerka da mogu zaljepiti na stakla ali sa unutarnje strane dimenzije tocne jos izmjerim, i platim netrazim dzabe, jer mi trebaju
Stipe385 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 pa odi kod nekog tko ugrađuje alarme, daj im za cugu, i dat će ti dvije naljepnice od nekog alarma
mariotdi Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 fejk alarm a :rofl: znas da sam ovisan o fejk oznakama,naljepnicama nisam prico da sam stavio "2.0" kraj TDI :lol: @ciki imas PM
PUGI Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 (edited) ja imam onu medjunarodnu police assosiation pa niko ne hebe to vise kad se da nabavit di os mozes ic u pravi smjer pa ti tam naprave,sam posalji im na mail prije ili donesi na usbu(aha tek sad skuzis odakle si) a hr sindikat pol pretprosli vik na hrelicu svaki drugi auto je imo Edited November 23, 2010 by PUGI
Brklja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 to sa sindikatom mi je baš kmetska fora.. bolje imat jocker zovi u favourites na mobitelu
mariotdi Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Moram se zahvaliti kolegi Ivanu "ciki-vts" koji ima dvije naljepnice i to original da bude autenticnije i ponudio se poslati meni na adresu:notworthy: stvarno sve pohvale:pifouz9:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now