pinci Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Evo ovako budući da sam cijeli net prešao više puta vezano za ulja.Od kako sam kupio auto je prošlo pola godine.Zadnji servis sam napravio prije 5000 km pa uskoro planiram izmjeniti ulje i filter ulja čisto reda radi.Naime radi se o tome da sam sipao Shell 10W40 ulje po preporuci svih da opelov XE ide 10W40 ulje najbolje.Zadnjih 2 mjeseca su mi se počeli ujutro kada upalim auto čuti hidro podizači dok ne nabiju pritisak ulja. E sada me zanima preko zime da li je preporučljivije usipati 5W40 budući da je rijeđe ulje i pošto je pogodnije za hladnije klime i novija auta buduću da je to sintetičko ulje.Isto tako možda otklonim "lupanje" hidropodizača.Isto tako da li nakon toga tamo u proljeće ostaviti 5-icu ili sipat ponovno 10-tku :cheer: Hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Ja u ženin Golf sipam taj shell (1.8 8V) a sebi Mobil 1 10W-40...kod nje se isto sad kad je ladnije u pocetku cuju hidropodizaci a meni ne...dakle glas za Mobil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Pinč manje će ti se čuti svakao sa 5/40, a ako ne troši ulje zašto ne bi stalno to sipao? nemreš izgubiti ništa....ja sam sad na RS 10/60 i oduševljen sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nippon Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Pinč manje će ti se čuti svakao sa 5/40, a ako ne troši ulje zašto ne bi stalno to sipao? nemreš izgubiti ništa....ja sam sad na RS 10/60 i oduševljen sam Prije bi rekao da je obratno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 reko sam ti da ti je to do podizača ne do ulja... ja imam 10-60 pa mi se ne čuju lampicu gasi odma i nema problema ni na minusu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 meni se kako sam bio dolijevao inino ulje(cmolji na karteru ) poceli sve vise i vise cuti hidro ujutro, kada promjenio ulje i nasuo orginal GM opet mi se ne cuju... mislim da je najbolje GM zbog aditiva isto kako je za fiat selenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 10w40 all the way.. Sipao sam 10w60 Racing po 140 kn / L i trošio ga je ko lud (okretaji su letjeli u nebesa, da), a kad sam se vratio na 10w40 radi bolje no ikada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted December 2, 2010 Author Share Posted December 2, 2010 Eto naručio sam Mobil 10W40 preko uljadirekt stranice pa ćemo vidjeti kako će se s tim uljem ponašati :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Isto će ti bit. To je normalno na starom motoru i niskim temperaturama. Jedina opcija je zamjena podizača ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akula Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 (edited) ako ti lupaju hidropodizaci onda skini dekl,bregaste i izvadi ih van,rastavi i dobro ocisti.ne znam niti sam na koliko xe-a sam ih cistio.imas negdje na opel forumu how to.nije rocket science.zamjena ulja drugim viskozitetom/aditivima ti nece puno pomoci.dobro ciscenje,vrati svaki na mjesto u glavi motora odakle si ih izvadio i vise ih neces cuti.jedino ako je sam klip unutar cilindra toliko potrosen da ne drzi ulje unutra ali to sam rijetko vidio.jer kod tebe je sigurno rijec o 20 godina starom xe-u sa 200k plus km sa upitnim uljem/intervalima zamjene kroz bas ne laganu proslost.hidropodizaci su INA i oni su jedini koji valjaju.zamjenski ne dolaze u obzir.samo dobro ocisti i neces ih vise cuti. Edited December 3, 2010 by Akula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now