Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

hitno..

jel netko zna kako odzračiti sistem na pasatu 1.8i 1992 god..

nema nikakvog pipca za odzračiti...a ima zraka i to me zeza....

mjenjan je termostat danas...

:thumbsup:

Edited by Zivac2
Posted

hm... nisam primjetio.

temperatura mi je stalno oko 92stupnjeva..ali nemam grijanja i crijevo prema termostatu je hladno....

ziher ima zraka u sistemu i to me hebe :(

Posted

ako ima povrat na posudu onda se sam odzračuje.

uliješ vode dok radi i digni ga malo na okretaje

kad upali i ugasi ventilator nakon 15 minuta baci oko u posudu i dolij po potrebi

grijanje neka stoji upaljeno dok to radiš

Posted

ima povrat.. ali ja sam napravio 60 km sa autom i nije se odzračio....

skinem to crijevo i neide mi voda osim kad ga spustim nisko..a kad je u položaju u kojem je na posudi ništa vode ne dolazi...

btw. ne znam ima li veze plin je na autu..

Posted

vjerovatno ti je zrak ostao u rasplinjacu od plina,pa zato i nemas grijanje u kabini.

upali ga i popusti obe selne na rasplinjacu dok ne procuri voda,

na povrat u posudi bi ti trebala cirkulirati voda cijelo vrijeme,jesu gleda pumpu u kakvom je stanju?

Posted
  Ivo GTi 16v said:
vjerovatno ti je zrak ostao u rasplinjacu od plina,pa zato i nemas grijanje u kabini.

upali ga i popusti obe selne na rasplinjacu dok ne procuri voda,

na povrat u posudi bi ti trebala cirkulirati voda cijelo vrijeme,jesu gleda pumpu u kakvom je stanju?

nisam pumpu gledao.... zato kaj je do danas sve radilo super... tek kad sam ispustio antifriz i zamjenio termostat, od tad to zeza....

budem na isparivaču od plina probao odzračiti..iako normalno radi na plinu auto...

Posted
  Zivac2 said:
nisam pumpu gledao.... zato kaj je do danas sve radilo super... tek kad sam ispustio antifriz i zamjenio termostat, od tad to zeza....

budem na isparivaču od plina probao odzračiti..iako normalno radi na plinu auto...

Zasto si zamijenio termostat ako je sve super radilo?:huh:

Posted
  KIMI_1.8T said:
Zasto si zamijenio termostat ako je sve super radilo?:huh:

a bilo mi dosadno malo!!! :rofl::rofl:

nije sve super radilo

kad sam rekao sve je super radilo, mislio sam da je cirkulirala voda, pumpa normalno radila nije bilo zraka itd...

a termostat sam mjenjao zato kaj na otvorenoj cesti temperatura se nije dizala niti do 70stupnjeva, nisam grijanja imao

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...