Jump to content

Gdje nabaviti mlaznice za perače farova ?


Recommended Posts

Evo ovako pošto planiram ugraditi perače farova na astru zbog tehničkoga zanima me od kojeg auta je najbolje to kupiti i gdje se oni mogu nabaviti.Sistem bi bio vrlo jednostavan a to bi bila pumpa za pranje šajbe koja ima dva izvoda,jedan T razdjelnik,par crijeva i šprice.Aktiviralo bi se pritiskom ručice za pranje zadnje šajbe koje bi sada špricalo vodu na farove preko tih šprica malih.

 

Prva ideja mi je bila uzeti serijske šprice za šajbu ali ipak bih htio da izgleda malo kulturnije.Neznam da li se može kupiti u originalu,nisam još bio provjeriti u opelu ali kontam da je cifra :huh:

 

Treba mi nešta ovako znači što je na nekim astrama serijski valjda:

 

2b15b420.jpg

 

gsi1.jpg

 

dsc03900h.jpg

 

Znači funkcionalnost prije svega jer imam angel eyese i xenon 6000k.Nemam original farove za tehnički pa bih htio to složiti da bude po P.S -u :dance3vs1:

Link to comment
Share on other sites

Možeš,npr.,uzeti mlaznice kakve ima Megane II,šarafe se fiksno u branik,košta oko 130 kn/kom. Jedino što nemožeš staviti pumpicu za pranje stakla jer je pumpica koja tjera vodu na ove mlaznice većeg kapaciteta zbog potrebnog većeg protoka.

Link to comment
Share on other sites

Imam Sonar Angel Eyes-e aka China.Nemaju štelanje visine snopa.Poštelano je sve savršeno po špagi.Želi napraviti to da kada dovezem auto na tehnički,ostavim ga da mi nemogu za ništa prigovoriti.Znači savršeno ispravan auto sa sitnim izmjenama.

 

Pošto mi neće upisati felge sa dimenzijom guma 205/40/17 vjerojatno ću ići na atest pa će mi slikati cijeli auto pa da ne bi bilo zašto ovo ono pripremam sve da bude 100 % ispravno :lol:

 

Do sada što sam našao i vidio BMW E39 ima ok to riješeno samo moram to nabaviti i iskemijati gdje ih smjestiti :)

Edited by pinci
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...