Ziga Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 mozda malo glupo pitanje al eto... na autu imam amortizere i opruge za cup..dakle reko mehanicar gewinde i neke uske oprugice 200kg nesto vamo tamo.. pitanje je posto skakucem po cesti, dakle nema uopce amortiziranja, znaci auto je beton sta poduzeti!??!? :huh: nebi bilo frke da nase predivne ceste nisu takve kakve jesu pune rupa tako da ovaj ovjes bas i nije udoban (svaka rupa zeludac mi u grlu) i sad dal bi ga trebao mijenjat il sta vec..dali se da sta od ovog iskoristit ili sve u smece i uezt nove amortizere i opruge preko crnica na GB-u?! :drink:
Dominik Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 uske oruge su prednost ako su prave kilaze 200kg je pre,pre,previse za Hondu i za stazu ... posto su gewinde s prihvatima malih opruga, ili to promijeniti i kupiti "normalnu" oprugu za hondu ili najbolje i najskuplje kupiti sve novo
Ozy Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 a koji su to amortizeri? da li imaju mogucnost stelanja tvrdoce? opruga ti je nebitna jer odredjuje visinu i naginjanje auta, udarce odn rupe i ispupcenja treba sanirat meksim amortizerom.
Ziga Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 dominik hvala..a tak mi se i cini da cu sve mijenjat... ozy iskreno nemam pojma koji je proizvođac..a ovaj mehanicar rekao da se podesava nesto gore na vrhu amortizera sa imbusom.. :huh:
zizz Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 e prije neg to promijenis hocu ja krug da vidim kak se to ponasa neki dan vozio polo za cup, hebote osjetio sam kamencic svaki... a mislio sam da je moj auto tvrd a ja u podu i jos se udobno vozim
Ziga Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 e prije neg to promijenis hocu ja krug da vidim kak se to ponasa neki dan vozio polo za cup, hebote osjetio sam kamencic svaki... a mislio sam da je moj auto tvrd a ja u podu i jos se udobno vozim nema frke zizz...a bas tak se ponasa..svaki kamencic hop prek njega ali zato zavoj prolazis kao da ga nema :notworthy:
Dominik Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 a koji su to amortizeri?da li imaju mogucnost stelanja tvrdoce? opruga ti je nebitna jer odredjuje visinu i naginjanje auta, udarce odn rupe i ispupcenja treba sanirat meksim amortizerom. probaj staviti 200kg oprugu pa cu te pitati , i da skines amotrizere auto skace u malim amplitudama za popizditi
Ozy Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ma kuzim ja na sto mislis.. ali i ovo mi je malo ludo.. 200kg opruga.. valjda 20kg vozio sam auto sa 12 pa je to onak jako jako tvrdo.. drifterski edit: mislim na 12kg/mm tvrdocu 200?
Ziga Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 hahhaa ocito cu morat u petak navratit do bille pa da malo prodiskutiramo o ovome i da se ljudi uvjere koliko su te opruge tvrde
zizz Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 imam, weitec i hebeno je udobno, bum ti dao da probas, uzmi tako nesto i bit ces prezadovoljan, vjeruju mi
Ziga Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 ma kuzim ja na sto mislis..ali i ovo mi je malo ludo.. 200kg opruga.. valjda 20kg vozio sam auto sa 12 pa je to onak jako jako tvrdo.. drifterski edit: mislim na 12kg/mm tvrdocu 200? nemam pojma ozy..robi u integri mi je rekao da on ima za rally 75kg ako se ne varam a da ja nisam normalan s ovim 200 :notworthy: :rofl:
Dominik Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 20kg/mm ili 200/cm, tj. tocno 200N/mm cesto se i u trkama pretjeruje s tvrdocom opruge, cup honde su sigurno mogle raditi bolja vremena da su ovjesi bili nastelani kak spada s 200kg te tera pisati svakih 5 min. na autoputu, a po gradu je cisti sex :lol::lol:
Ozy Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ma ako je tako onda je to fakat previse.. npr. super-drift opruge su oko 12kg. vjerojatno se tu radi o necem drugom jer 75 je nevjerojatno a kamo li 200.. izrazavanje tvrdoce .. edit: e tako vec moze
Ziga Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 20kg/mm ili 200/cm, tj. tocno 200N/mm cesto se i u trkama pretjeruje s tvrdocom opruge, cup honde su sigurno mogle raditi bolja vremena da su ovjesi bili nastelani kak spada s 200kg te tera pisati svakih 5 min. na autoputu, a po gradu je cisti sex :lol::lol: :rofl: :drink:
Ozy Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 20kg je kao da nemas opruge vec da su gornji i donji nosac opruge na amortizeru spojeni odn zavareni celicnom sipkom.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now