Akula Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 zainteresiran sam uzeti Yokohama Paradu...treba mi u 215/40/16 dimenziji pa me zanima tko u Hr ili Slo to drzi... ako imate kakav prijedlog za gume slicnih performansi svaki info je dobrodosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Ja ih trazio ovaj mjesec ovdje i nigdje nisam nasao.... Kazu ne rade ih vise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 zainteresiran sam uzeti Yokohama Paradu...treba mi u 215/40/16 dimenziji pa me zanima tko u Hr ili Slo to drzi...ako imate kakav prijedlog za gume slicnih performansi svaki info je dobrodosao Furlan je nabavljao Yokohamu.. http://www.vulkanizerstvo-furlan.si/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akula Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 2axell:tako je,pitao sam ovdje I nemaju ih pa se nadam da cu ih doma naci 2kova: nadam se da ako ih I ima uopce ima na skladistu jer ih ne mogu cekati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 2axell:tako je,pitao sam ovdje I nemaju ih pa se nadam da cu ih doma naci 2kova: nadam se da ako ih I ima uopce ima na skladistu jer ih ne mogu cekati Sumnjam da ih itko drži na skladištu jer one se baš i ne traže. Ako se dobro sjećam Furlan je imao rok isporuke od 2 ili 3 tjedna za Yokohamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Probaj PMat Exfreeridera, koliko sam skužio može ih nabaviti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Kod furlana samo po narudzbi i ceka se cca par dana, ja sam kod njega bio uzeo svoje prije nekog vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Kod furlana samo po narudzbi i ceka se cca par dana, ja sam kod njega bio uzeo svoje prije nekog vremena Dužina čekanja zavisi od modela i dimenzije, a i kad mu upadneš u dostavu s centralnog skladišta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Btw, imao sam Paradu spec2 i sad imam Sdrive na istom autu, i mogu reć da meni osobno parada nije ništa bolja, pogotovo na mokrom, Sdrive super drži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvoracek Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 s drive navodno ima na stanju kod uvoznika u zg pa ako ti treba da se nesto iskombinirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 zainteresiran sam uzeti Yokohama Paradu...treba mi u 215/40/16 dimenziji pa me zanima tko u Hr ili Slo to drzi...ako imate kakav prijedlog za gume slicnih performansi svaki info je dobrodosao Zanima li te 195/50/16 A048 smjesa Medium ili Medium/Hard 1320kn/komad inaće od danas mogu ponuditi Yokohama Motorsport program http://www2.yokohama-online.com/gb/tyre-products.php?g=154 pa se slobodno javite na pp :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akula Posted March 10, 2011 Author Share Posted March 10, 2011 imao sam A048...stvarno super sve mogu reci o tome...bolje su mi nego r888...sve dok nije pao pljusak na pola puta...e onda je bilo zanimljivo...bas zanimljivo ako imas paradu u toj dimenziji posalji ponudu na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 0917229586 Ivan trebao bi imati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Kao što je kolega Axell rekao izgleda da se više ne proizvode u toj dimenziji jer ih nemam u cjeniku 2011 jedino YOKOHAMA AS01 S-DRIVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now