Jump to content

Putnički furgon - Berlingo/Partner/Kangoo/Caddy

Recommended Posts

evo,da ne otvaram novi thread, starom se nudi jedan teretni Caddy, SDI,mislim da je 2006, 180.000km (od prvog vlasnika,osobno ga poznajemo),za 5.000E,pa je stari zagrizao.

Znam da je motor "ajme majko",ali s obzirom da stari ni ne vozi nikad preko 110km/h, mislim da bi cak i to proslo,zanima me sama trajnost auta,koje su mane,koji djelovi odlaze,i kolika je cijena tih djelova? Ovjes je neki posebni,ili standardno za VW,uglavnom sa istim djelovima iz grupacije?

Koliko trosi motor u normalnoj voznji,kakav je mjenjac? znam da trosi ulja,koliko cca,i koje ulje ide u njega?

Evo da ponovim, moj do sada ima oko 160tkm, jednom se punila klima, zarulja u faru pregori svaka 2mj i to je to. Samo se normalno i redovno servisira i to ne u ovlastenom. Servis mi je u prosjeku od 1500 do 2000 kn. S jednim rezervarom moji terenci prijedju oko 700km i znam da ga ne stede ni malo. Najzahvalniji radni auto kojeg sam ikada imao

onaj moj Partner ak si ga vidio je 2.0 hdi, 90 ks, 56 k km ima. Predobar je, vuce fakat dobro. Problema nije bilo, neki dan pocela jebat sajla od kuplunga pa je zamjenjena. Klima super hladi, to mi je dost bitno. Vjerojatno ce u prodaju jer gazda hoce novog.

Edited by Xman

po ergonomiji, udobnosti i dojmu koji ostavlja unutrasnjost bolji mi je caddy... vozi sam sdi-a i tdi-a koji su neusporedivi i naravno preporucio bih tdi...

putnickog partnera 2.0 hdi sam se navozao i jednostavno sam mrzio taj auto.. mjenjac zesca katastrofa, vozacki polozaj katastrofa i stalno sam imal osjecaj da vozim kombi s nekim prelosim sjedalom s kojeg cu opast... caddy mi je po tom pitanju puno bolji.

Ja sam na kangoo-u 1,4 benzin na ukupno 125 tkm, slagao getribu,zadnje bremze,to je sve nesto cvikalo,preskakivalo...ispusna grana je bila toliko ispucala da smo je mijenjali i evo sad zadnje je na 125 k km probio dihtung glave....bilo je jos sitnica al nemrem to sve popamtit...uglavnom po meni kramusina zesca...

Da sad kupujem tak neko vozilo uzeo bi ili caddya ili roomster to bi trebalo biti bolje valjda

Iako kad pogledas razliku u cijeni u startu kangoo/berlingo naspram caddya svi ovi kvarovi nisu pojeli tu razliku...al ono stvarno zivcira stalno mu je nesto

dobro,Kangoo nikako ni ne dolazi u obzir,to je takvo smece da je za ne vjerovati,jos su mi svjeza pamcenja iz civilne sluzbe kad smo imali Kangoo 1.9 dizel, 80.000km,opcina u kojoj sam bio je bila prvi vlasnik,imao je pretezno samo jednog vozaca,nikad forsiran,a problema s njim je bilo gotovo svakodnevno,a nerijetko ni upalit nije htio..

evo,da ne otvaram novi thread, starom se nudi jedan teretni Caddy, SDI,mislim da je 2006, 180.000km (od prvog vlasnika,osobno ga poznajemo),za 5.000E,pa je stari zagrizao.

Znam da je motor "ajme majko",ali s obzirom da stari ni ne vozi nikad preko 110km/h, mislim da bi cak i to proslo,zanima me sama trajnost auta,koje su mane,koji djelovi odlaze,i kolika je cijena tih djelova? Ovjes je neki posebni,ili standardno za VW,uglavnom sa istim djelovima iz grupacije?

Koliko trosi motor u normalnoj voznji,kakav je mjenjac? znam da trosi ulja,koliko cca,i koje ulje ide u njega?

Frend je imao teretnog caddya 2.0 sdi, mislim iz 2004. ili 2005. Imao je dosta problema sa servom, elektronikom i glupostima....po servisima (ovlaštenim) je ispljunuo preko 20k kn i ništa mu nisu popravili....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...