pacey Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 jucer bio kod bracuna sa e39, i od sada cu Kolopera gledat samo sa ceste
Tomislav K. Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 bio kod Dada u V. mlaki i riješio je sve probleme i uzeo 120 kn auto sada ide 100 % ravno i to je ono što mi nitko u vg nije mogao napravit tako da svaka preporuka za njega
Zivac2 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 jucer bio kod bracuna sa e39, i od sada cu Kolopera gledat samo sa ceste može malo detalja??
obie Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 jucer bio kod bracuna sa e39, i od sada cu Kolopera gledat samo sa ceste šta nije bracun bokun skuplji?
pacey Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 može malo detalja?? -Kod Kolopera nikada nisam iz prvog puta zadovoljan bio, SVAKI PUT SAM DOLAZIO REKLAMIRAT(al mislio sam da je to super jbg i da je najbolje napravljeno sto se moze, jer sam zivio na rijecima drugih i uvjeren bio da je najbolje, mada nisam nikada ni otisao do drugih ) zanimljivo je kako odmah idem u Gs autoputom i skuzim na autoputu da autu je volan totalno u desno nastiman(jbg vidio sam na ravnici i prije autoputa, al mislim cesta visi na drugu stranu.. -Auto su mi nariktali kao da nije sa spustenim ovjesom kod kolopera -Ljubaznost majstora na spuru je 0 na prema Bracunovom, a i znanje koliko sam skuzio je visestruko na strani Bracuna -Jbt auto mi zatvore pred nosom kod kolopera i razvrcu glazbu, a ja ko pas pred vratima... -Bracunov majstor me 2 put sjeo u auto i pitao jel sada volan ravan..rekao sto ce i kako napraviti -red na spur kod kolopera kao za tj dana, gluma teska, mada sam se ubacio par puta bez najava :lol: -koliko sam vidio kod bracuna je jebeno bolji stroj za spur(laicki gledano) -kod Bracuna sam otisao jer ga je dominik nahvalio, pa reko ajde valjda ce valjat majstor, kada ono ljubaznost i posao savrseni šta nije bracun bokun skuplji? Kod Kolopera sam platio 150kn sa racunom Kod Bracuna me kostalo 188kn=190kn sa 10% popusta za gotovinu 40kn ili ti 80kn mi ne igra godisnje koliko je skuplji, za kvalitetnije napravljen posao..
papa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 ja bio jednom kod dade u mlaki na montazi prednjih guma i da napravi spur i auto vukao u stranu...
papa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 kod kolopera nikad problema..s.ve super... bio jednom kod bracuna...napravili spur auto vukao pa nisu htjeli napraviti ponovo i provjeriti engo su rekli da je do guma i da je auto previse ubijen u pod... otada samo lol...
Tomislav K. Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 ja bio jednom kod dade u mlaki na montazi prednjih guma i da napravi spur i auto vukao u stranu... jesi mu se vratio i rekao u čemu je problem ? ja sam baš sa tim problemom i došao kod dade i napravio mi je tako dobro da sam ostao iznenađen ... ono što mi unikomerc i brdek niki napravili a uzeli novce ovaj mi je to napravio za jš manje novce nego ovi dvoje
Kroky Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 (edited) jel ima taj dado iz mlake kakvu stranicu ili ak neko ima br tel? naime imam problem da od kad sam kupio nove gume, isao sam ih u vulkal montirat i napravit spur. kako je auto spusten dosta na gewindama, naravno nagib kotaca se povecao. majstor u vulkalu je nagib vratio kako je serijski na dost visljem autu. od onda auto je nestabilan ko trokolica :drink: i vuce u stranu (prije je vukao, al mozda 10% od toga kolko sad vuce). kod koga otic da mi to rijesi? jer ovi u vulkalu kad sam dosao na reklamaciju, su auto stavili na stroj, i veli sve je kak je onaj njihov program pokazao da mora bit, krive su gume (ganz nove). probao sam i sa drugim gumama ali naravno isti k. Znaci nije bitno dal ce uzet 200 ili 500kn za spur, BITNO je da ga slozi, tj. da auto ide ravno i da ne vuce, jer me to vise izluduje. edit: povozje (seleni i sl) nema nista lufta, 2 puta provjereno, gume balansirane kod 2 razlicita vulkanizera i isto tak su sve u balansu.... Edited June 19, 2011 by Kroky
biciklist Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 jel ima taj dado iz mlake kakvu stranicu ili ak neko ima br tel? http://www.datoteka.com/croatia-zute-stranice/V/vulkanizertrgovinaiautooptikadadovelikamlaka_69398.html
Kroky Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 http://www.datoteka.com/croatia-zute-stranice/V/vulkanizertrgovinaiautooptikadadovelikamlaka_69398.html 098 237 489 Dado zahvaljujem :thumbsup:, zovem sutra tak da to cim prije rijesim...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now