SVEN Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 U potrzai sam za Mercedesovim serviserom a da nije naravno Euroline. Garancija je istekla pa daljnje posjecivanje doticnog servisa vise nema nekog prevelikog smisla cisto zbog cijene radnog sata ako nista vise a ima tu jos toga. Dakle svi koji god znaju nekog dobrog mehanikera za mečke neka se jave. Radi se o W204 dakle zadnja C klasa, 2008 godina pa bi bilo zgodno da to nije neki šaban u zaboku i da mu je dvoriste u blatu i slično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Znam da ljudi koji ne vole ići u Euroline idu u Gašparića, makar mislim da je i on ovlašteni...da li je jeftiniji ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
>>>Gagi<<&l Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Gulinec Zdenko Dubrava (Pionirac) doktor za mercedes.. jako pedantan sve preporuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRS13 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Gulinec Zdenko Dubrava (Pionirac) doktor za mercedes.. jako pedantan sve preporuke kod njega sam ja bio prije par godina sa W123. ok, to je krama, al definitivno mogu potvrditi da je jebeno tesko naci tako pedantnog majstora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUGI Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 vrebuj mehanicare iz EL,svi fushaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 Gulinec Zdenko Dubrava (Pionirac) doktor za mercedes.. jako pedantan sve preporuke Jel on radi i sa novijim modelima ili samo 123ke servisira !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
>>>Gagi<<&l Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 radi sve prosli tjedan ja odfuro SL i e Klasu W211 gle samo kod njega vozim aute nikom drugom!!! Samo se pozovi na mene. covjek radi sve i ima alat i komp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 Cool !! Hvala !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Imam ti ja lika kaj radi u EL i doma u fusu radi. Jako dobar. Ako trebas broj, javi se na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpione Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 (edited) Ja svoju W204 200cdi vozio u Ježdovec (bivši auto servis zagreb) ak trebas kaj orginal dijelova javi.. Edited April 9, 2011 by Scorpione Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 Ja svoju W204 200cdi vozio u Ježdovec (bivši auto servis zagreb)ak trebas kaj orginal dijelova javi.. Gjde je to točno u Ježdovcu ? Po toj cesti sam cesto prolazio ali nisam zapazio nikakav servis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 imam dečka koj radi u mercedes Gašparić u velikoj gorici .... živi u mojoj ulici i radi doma u fušu ... bivši ministar Šuker kod njega doma serivisiro aute ... stalno ide na obuku i svakodnevno surađujemo od tokarenja diskova od razno raznih vijaka do ravnanja glava , ispušnih grana i sve ostaloga ... vrhusnki majstor za getribe i sve ostalo tako da ako trebaš broj zovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRS13 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 imam dečka koj radi u mercedes Gašparić u velikoj gorici .... živi u mojoj ulici i radi doma u fušu ... bivši ministar Šuker kod njega doma serivisiro aute ... stalno ide na obuku i svakodnevno surađujemo od tokarenja diskova od razno raznih vijaka do ravnanja glava , ispušnih grana i sve ostaloga ... vrhusnki majstor za getribe i sve ostalo tako da ako trebaš broj zovi to je ziher razlog za preporuku.. :doh: :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 to je ziher razlog za preporuku.. :doh: :doh: ako uzmeš u obzir da vozi cls 500 2010 g sa amg optikom i ostalim amg đinđama i da auto vrijedi jako puno onda može biti neka referenca ... al kao što i ti kažeš nemora ... al eto ... izostavite to i riješeno ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpione Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Gjde je to točno u Ježdovcu ? Po toj cesti sam cesto prolazio ali nisam zapazio nikakav servis... prođeš C-mod i nakon njega cca 79m na istoj strani!! prije one benzinske!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 A znam na koju kucu mislis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now