Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

_DEX_

Full members
 • Content Count

  19,937
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

_DEX_ last won the day on December 14 2018

_DEX_ had the most liked content!

Community Reputation

2,126 Excellent

About _DEX_

 • Rank
  Dasa ili Offtopicar

Recent Profile Visitors

2,355 profile views
 1. _DEX_

  Ljetne gume

  Po dimenzijama se razlikuju cijene kod dobavljaca. Reci koju dimenziju trebas i kolege ce ti tu ponuditi kaj ima. Meni je dosad mall.hr zbilja bio najpovoljniji izvor.
 2. _DEX_

  Ljetne gume

  Po speckama tu negdje guma (XL): https://www.mall.hr/gume-auto-ljetne/falken-auto-guma-ziex-ze-914-ecorun-22545r17-94w-xl 507 kn Edit: sve gume koje sam tamo kupio bio je bas friski DOt. Jos su vruce bile.
 3. _DEX_

  Android u automobilima

  Ovo je teski proser. Ok, jedino ne znam za potrosnju struje (makar auto je stajao po par dana i nikad nema problema, a jadni 45 Ah je accu). U nesto vise od godine dana niti jedna stvar mi nije zastekala. Sve radi bez ikakvih problema. Kolega u firmi isto u Octavii ima vec vise od pola godine i nema problema. Ne znam kakve si ti to uredaje imao u svojim autima, ali ja nemam problema. Nedavno sam i kolegi[mention=1026]Zerowaf[/mention] pokazivao i sam se uvjerio. Jedino sto bih napomenuo da ti uređaji bez neta (hot spot sa moba) po meni nemaju smisla.
 4. _DEX_

  THP Solutions

  Clia RS vidim svaki dan, Megana RS bome isto cesto vidim. Focusa RS jedino ne vidim po gradu. Ali Golf V-ica GTI ima na lopate.
 5. _DEX_

  Zamjena xenon žarulje

  Jedna taman izasla za ovu temu
 6. _DEX_

  Zamjena xenon žarulje

  Jutros je bas iza mene bio majstor sa Seat Cordobom MK2 iliti 6L sa xenonima u obicnim lampama. Ukratko, imat cu tamniju boju lica do ljeta kako me przio u retrovizor
 7. _DEX_

  Zimske gume

  @Branx @Exfreerider
 8. _DEX_

  Zimske gume

  Mislim da to kod Dache ne prolazi kad mu je zena bolji mehanicar i car guy (pardon girl) od njega.
 9. _DEX_

  Popravak getribe servisi?

  Posto ga poznajem necu previse tu pisati, ali mislim da je dovoljno kao poznanik vam kazem da ne idete tamo osim ako ga ne poznajete. Znam dosta posla koji je napravljen odlicno (i meni su na E39 reparirali getribu i odlicno je radila), ali znam dosta jako nezadovoljnih. Mislim da je netko tu sa foruma imao lose iskustvo s njima i pokupili getribu u dijelovima i cak je nesto falilo. Mislim da je to cak @Bela bio sa Volvom. Ne sjecam se tocno.
 10. _DEX_

  Popravak getribe servisi?

  Poznajem Maslica i da vam odmah kazem, ako si niste dobri s njim ili u nekom poznanstvu, ne ici tamo.
 11. _DEX_

  Zamjena xenon žarulje

  @ND4SPD pa ako nemas prekidac za rucno stelanje visine imas automatsko...i obrnuto
 12. _DEX_

  Zamjena xenon žarulje

  Meni je na tehnickom rekao da led zarulja u tvornickoj leci prolazi. Samo im je bitno da nista ne "viri" iza plastike, da sve izgleda OEM i to je prolaz.
 13. _DEX_

  Zamjena xenon žarulje

  Tak je i meni na 207 sad slozeno. Kad roknem duga pale se H7 (NightBreaker) i xenon lece jos dignu klapnu. Jebeno svijetli. Makar zbilja rijetko uopce ima potrebe za dugim posto kratka odlicno svijetle (Jens ugradnja).

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×