Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

_DEX_

Full members
 • Content Count

  21,006
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

_DEX_ last won the day on August 9

_DEX_ had the most liked content!

Community Reputation

2,932 Excellent

About _DEX_

 • Rank
  Dasa ili Offtopicar

Personal Information

 • Ime i prezime
  Dean Janković
 • Lokacija
  Zgb
 • Vozilo
  Peugeot 207
 • Interesi
  ...

Recent Profile Visitors

2,728 profile views
 1. Evo, da preformuliram da tebi gosponu pase: "Posto sam i na biciklu puno, najvise mrzim govna od pjesaka koji hoda po biciklistickoj stazi prema meni, gleda me u oci i supak se nece maknuti". Doslovno primjer SVAKI put kad idem biciklom u Maksimir i kad se vozim po biciklistickoj stazi. Sto se e-romobila tice, jedva cekam da donesu zakon da se mora vozit po cesti i da se onda nadem ispred Josipa i da mu smetam.
 2. Ja mislio da pricamo o ovom sto si ti zadnje stavio. To vjerujem i treba. Jer gledam kako se idioti na tome voze i mislim da je vrijeme da se uvede red prije nego se sranje dogodi. Samo ne znam kako i kada ce rijesiti problem idiota pjesaka i njihove kulture. Pogotovo prelaska preko crvenog i jos svađanja nakon sto im recimo potrubis da ih ne ubijes jer majstor ide preko crvenog ko da je Hrvatsku oslobodio. Isto tako pjesak hoda po biciklistickoj stazi, gleda te u oci dok dolazis biciklom/romobilom prema njemu i govno se nece maknut.
 3. Ti sad isto kenjas i pretjerujes. Ovo gore je vizualno cisti romobil. Sad ti to usporedujes sa skuterom. Makar se slazem da takvi "strojevi" nemaju kaj traziti po pjesackoj zoni. I ovi sa 25 km/h su opasni. Pogotovo jer su necujni i ekipa jednostavno ne pazi. Pun gas i ko muha bez glave u rulju.
 4. Vozis se s tim preko trga, kako policajac zna jel to romobil ili moped? Jer realno izgleda ko obican romobil sa mesnatim gumama.
 5. Koliko znam kod nas jos nema zakona/zabrana za te romobile. Barem koliko ja znam. Naravno da mogu biti u krivu. Znam da preko trga bana ekipa uredno pici sa tim jacim modelima. Mozda i postoji zabrana, ali nitko ne zaustavlja i ne provjerava.
 6. S ovime mozes po pjesackim zonama, rinzolu, mozes u vlak, u tramvaj itd... Jedino ne vidim svrhu da takvo cudo ide 50 km/h. I ovih 25 kolko ide moj je po meni za idiote previse, a ima ih hrpa.
 7. Pag mi je jedna od nadrazih cesta. Za peglanje je savrsena.
 8. Pitaj @Xmana. On je expert za sarafe u gumama.
 9. Issss, to nam je bila obavezna stanica kad sam kao klinac sa starcima putovao na Krk.
 10. SMA sa foruma. Doktor za VW, ali i ostale marke. https://tas.hr/
 11. Ja sam u Jakišnici, ali bum lutal s motorom pa se možda nađemo, broj imam... Samo doleti i zovi. Mi smo na prekrasnoj lokaciji, lijepo se sjednemo uz more i uzivancija.
 12. Ja sam u Staroj Novalji od subote do utorka. Doleti na kavu/pivu.
 13. Da, da, u Raffaellu je super klopa.
 14. Kolko ja vidim tu je kuca i neki parking uz nju. Sikaru ne vidim.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...