Seb Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 jel to gotovo ili još radi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 nema tamo ničega, ja sam danas zvao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Hlače XS, čizme <38? hlače xs nisam vidio , cizme nisam gledao svaku , bilo je nekih malih .. ali .... vidio sam i jebenu jaknu , bijelu xs ili S Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 ja si razmišljam dali da odem ili ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
animal Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 E jebiga.. stvarno su specijalci kad najave rasprodaju od 26. a puste par dana ranije.. Jel ima JET kaciga ili kornjaca mozda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 E jebiga.. stvarno su specijalci kad najave rasprodaju od 26. a puste par dana ranije..Jel ima JET kaciga ili kornjaca mozda? ja uzeo zadnju kornjacu. jetica ima jedna mislim. ali nemoj me drzat za rijec. katastrofa je danas. nicega nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 jebga decki.. ja sam prenio info u najboljoj namjeri buduci da nisam upucen u situaciju tamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 jebga decki.. ja sam prenio info u najboljoj namjeri buduci da nisam upucen u situaciju tamo... ma sve 5. nakon sto si ti rekao mi je i frend javio sta je tamo u servisu i ja sasvim slucajno navratio u subotu. isao sam nesto obavit i vidio hrpa motora dole. onak uso unutra i vec pola toga bilo opeljeseno. uzeo kornjacu i reko ne treba mi nis vise (sad mi zao sto nisma i akcigu neku uzeo barem). ali vec u subotu je pola nestalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now