-164- Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Jedna žica na grijaču stražnjeg stakla mi ne radi... Gdje to najbolje popraviti? Jednom davno su mi radili u auto staklo centru ali su ružno napravili, premazali sa nekom srebrnom masom duplo deblje od debljine žice pa je gadno izgledalo... A navodno postoji za kupiti i neki set za popravak.... Zanima me ako netko ima dobro iskustvo da preporuči...
ToMMeK Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ja sam narucio iz vana tekuce srebro... u stiku jedno cc 3... oko 200kn me ispalo, e sad ima toga u tome dosta pa ak se hoces zaletiti do dubrave mozes si doc sam premazat... mislim da se nije jos stego...
bOzO Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 (edited) 15067 PERMATEX - Popravak žica grijača stakla kit 40,00 kn http://www.geoteh.com/ponuda.htm i bilo tu jednom, http://myhraweb.com/showthread.php?t=642&highlight=grija%26%23269%3B+stakla ide zima, meni ne radi pola grijaca pa eto da iskopam aktuelnu temu nego gogach ako citas, di si ti narucio RKit? i da li ti grijaci rade ili su prdnuli nakon nekog vremena Edited November 11, 2011 by bOzO
bOzO Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 upra zzzvao geoteh... to nije ducan nego kućna adresa - local dealer ali moze se kupiti direktno u draskovicevoj..... odo ja po to pa javim kad poljepim sajbu
Iggy_R Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Napiši rezultate, ja bi isto trebao popraviti jednu "crtu"
bOzO Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 haha ja od 15 grijača, 8 je sjebano, na ukupno 10 mjesta - horor ako to bude radilo jaoooooooooooooooo
danijel bedex Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Pričo frend koji je to prije radil da 5 šajbi od 10 napravljenih je popucalo odmah prvu zimu,da se na tom mjestu di je krpani grijač puno više grije i puca staklo,tak da su prestali to više radit...
bOzO Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 danijel@ vjerujem da je tak zalijepio sam za izolirkom mjesta di je prekinuta traka namazao prema uputama sa druge strane vidio da mi se podlilo pod izolirku popizdio cekao 30min da mogu skinuti izolirku podlijeve ostrugao stapicem za uho (maknuo sam vatu) sad cekam 24sata da upalim grijač i probam da li rade prekinute trake mislim da te pokrpane dijelove trake ce otici u kujac prilikom prvog pranja sajbe, odnosno da to nije rjesenje
bOzO Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 akcija uspjela sa rezultatom od 10 prekida grijaca 1 i dalje ne radi, nije se dobro povezala stara i nova traka 1 nije bas najbolji spoj ali je spojena nit ponovio sam postupak za ovu koja ne radi.. opet cekam 24 sata da se to stvrdne. da sad ne kupujem novu zadnju sajbu, vidjet cu da li ce ovu zimu to izdrzati ostalo mi je jos u bocici smjese, ako tko hoce se pokrpat za probu neka navrati
bOzO Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ovo moje krpanje radi jos uvijek...nista nije puklo ni crklo... za suseda, jel ima di u zg odmah za kupiti Loctite 3863-set za popravak grijača? ljepilo za "masu"
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now