Jump to content

sviječice-dvije tamnije


Recommended Posts

jel mi netko tko se malo bolje razumije može pogledati svječice na ovim slikama i reći svoje mišljenje kako je izgaranje? Dvije su sviječice malo tamnije na vrhovima (ona bjela obloga oko elektrode), dok su četiri relativno čiste.

Ono ulje na po navoju i iznad njega zanemarite, brtva ventildekla je bila prdeknula (promjenjeno).

 

dscf0398s.th.jpg

dscf0401v.th.jpg

 

Naime, več duže vremene vučem jedan problem: auto pri ubrzanju proizvodi neobičan zvuk - kao da je jedan (ili možda dva) cilindar osjetno glasniji od drugih. al samo pri ubrzanju, od 1500 do 2500 okretaja.

Stalno sam mislio da je napukla brtva ispušne grane, ali nedavno sam napravio 800km na autoputu u komadu, i poslije toga jedno 2-3 tjedna nije bilo tog zvuka, da bi se nedavno vratio.

Važno je napomenuti: auto je na plin, vozim ga malo i na benzin (radi dizni). Uglavnom, neki dan je počelo klepetat onog trena kad sam prebacio na benzin. Vozio sam neko vrijeme na benzin, i poslije toga klepece i na plin i na benzin.

 

i jos jedno: to 'klepetanje' je toliko glasno da ga ni ne cujes kada su prozori zatvoreni. I ne cujem ga kada netko drugi prodje u autu kraj mene. Samo u voznji sa spustenim prozorima.

Edited by Bojan
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...