Jump to content

Renault clio 1.2 16v 2008 god- neradi elektro servoupravljač


Recommended Posts

Problem sljedeći, Renault Clio 1.2 16v 2008 god, cca 35 tkm, supruga vozi, upalilia se crvena lampica volana i "stop" na kontrolnoj tabli, neradi servo.

Na dijagnostici pokazuje grešku u servo upravljaču, elekrtoservo, konkretno na stupu volana navodno postoji nekakva elktronika gdje pokazuje grešku, uglavnom ili novi dio skup ko dragi kamen, polovni, ili elektroniku popravit, kolko sam skužio/čitao navodno neki releji postoje unutra koji pregore, neš slično i Fati imaju..?

Ima ko kakvu ideju, imao možda sličan problem da pomogne, pridjedlog, sve pomaže.

 

Drndak, ste imali tak neš na popravku...?

 

 

Thx...

Link to comment
Share on other sites

Dakle priča je sljedeća, stup volana je ispravan, komp ispravan, znači motor volana radi ali "eprom" u kompu od volana koji se nalazi na samom stupu ostao bez podataka iz nepoznatog razloga i iz tog razloga elektro servo neradi.

E sad problem se može riješit ako nađem Clio III bilo koji motor te se s njega prekopiraju podaci u moj komp, jebem ti auto koji triler, uglavnom tražim na posudbu CLIO III, komp volana ili stup volana da s njega prekopiramo tvorničke podatke volana.

Ima možda tko kakvu ideju već lagano postajem lud od ovog, novi stup košta samo 11 400 kn kojeg bi u servisu rado zamjenuli i eto riješenja, ...:doh:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...