Jump to content

1.7 cdti egr, gas, rad motora


Recommended Posts

dakle ukratko zaštopo mi se egr na astri h 1.7 cdti 100 ks. raskopo sam sve dolje očistio. prvi puta bilo je bolje nakon čišćenja makar mi se opet na kratko upalio safe mode u 5toj brzini na nekih 160km/h.

drugi puta smo ga ful temeljito očistili sa sprejom za čišćenje karburatora itd. vratili sve nazad. sad je dobro ali. uvijek postoji ali. idem niz brdo napucam gas nakon 5 km nakon sto smo ga slozili. i pali se safe mode na dve sec i gasi se. gledam kaj je. sad se to sve namjestilo ispuhalo. e sad gazim ga po autoputu 180 190 sve 5. vracam se natrag gazim ga 170 180 pustim gas upali se lampica safe mode. ugasi se nakon 500 m. i sparkiram auto i slusam nekaj mi ne stima. ko da su mi okretaji pali. auto radi neujedanceno na leru. i stisnem ja gas rukom ono milimetar ga pritisnem i zvuci ko da auto trokira ko da ce se raspast. to kad je auto vruć. a kad je hladan sve 5. radi normalno. mirno. neznam kako bi jos opisao to kaj me muci ali eto gledao sam malo po forumu i citao da zna gas zajebavat.

 

i jos jedno pitanje. dal je moguce da ja nemogu drzat 1500 rpm-a nego kako god stisnem gas on jednostavno odlazi u turažu? ako stisnem 2 mm papučice on ce milimetar po milimetar odlazit u okretaje.

 

ps. auto kad se vozi motor radi normalno ne trokira. nego samo u leru

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...