Jump to content

Recommended Posts

Posted

Opatija, hit & run, talijanski kamper. :frusty:

MOže li se ovo zavariti i koliko bi koštalo? Ako da, gdje i imate kakvu (povoljnu) preporuku, posebno za Rijeku?

80141411.jpg

7b7c092b.jpg

2c2d9a18.jpg

1e2b4d3f.jpg

Posted

Moze se samo ako imas dobrog majstora. ZG ti nije bas usput ali ako ne nadjes javi se..

Ja sam oklope od motora nosio u vrecici kod plasticara a nosio ih u autu natrag tako da ..

Posted (edited)

NAdam se da će vidjeti. Sad vidim po oglasima da dijelova limarije (vrata) već lakiranih ima 500-700 kn, već sam se bio prepao da je par soma.. poslao sam upit na par oglasa. Ako znate kakve trgovce merc.dijelovima (otpadi), javite mi please; sutra sestri slijedi iznenađenje.. :duh:

Edited by Stepp
Posted

Ili ispod njega ti je Roland, ulica prije langharta desno unutra, i kuća ispod konzuma velika. Ako šta treba piši na PM, meni je branik koji je bio po pola, riješio za čini mi se 300kn, nakon toga sve super :)

Posted

Hmmm... jedan tip u Ri traži 1500, ali je tamno plava (no way), u ZG 1800 sa staklom ali je metalik zelena i plava, a u ST jedna bez stakla siva kakva mi treba, 700 kn :)

sad čekam da mi javi iz ST

Posted

OK, vidjet ću.

Do tada, ako naletite na auto otpad koji ima ANTRACIT SIVU stražnju haubu za W168 iz 1999, BEZ ŠAJBE, zovite

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...