Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam problem, napukla mi je plastika na prednjem desnom faru, od šugavih kamenčića, to još prije godinu dana i sad mi je počela voda lagano curiti kroz to. Vide se 3-4 curka....

Zanjima me da li se može skinuti far, rastaviti i kupiti samo znači prozirnu plastiku i zalijepiti nazad, da ne mijenjam cijeli far, jer je ASF bixenon, skup je sigurno....

Auto Seat Leon Cupra 1P 2008.

Hvala...:thumbsup:

Posted

rastavit se može sigurno..,ide malo teže treba onaj silikon polako grijat i odvajat prozirni dio od kučišta...,čisto sumljam da se može posebno kupit prozirni dio..,

Posted

Znam da se može, treba grijati sa industrijskim fenom, našo sam farove koji nisu bixenon, za relativno male pare, planiram to uzeti i rastaviti ga, pa zasilikonirati nazad.

Posted

kod nekih Bmw-a se mogla mjenjat ta plastika, a kod novijih kao nije, al isto se da promjeniti, googlaj malo :)

mora se moc

Posted

Odi na osiguranje plati 400-500kn i osiguraj farove za 2dana razbi taj desni far sa cekicem malo ili ga ogrebi i dobit ces novi vise ti se to isplati ;)

Imaju u Cruatiji poseban dodatak na kasko koji se uplati i mos razbijat farova kolko te volja(karikiram,da ne misli neko da se sada moze 100farova tak :D ) i ne skidaju ti nikad bonus sa kaska.

Tako ja imam za sva stakla...

Posted

ima u svakom osiguranju

al onda na svakoj sljedecoj steti placas postotak punog kaska itd..napravi to pred istek rege ;)

Posted

Pugi krivo si informisan ;)

Ja imam to za stakla,razbio 1god. 2kom. i niko mi nikakav postotak nije skido al kao sta sam reko to je posebna opcija koja se placa par 100kn...

Posted
Nemam kasko...auto nije na leasing...tako da to otpada...hvala na ideji..:thumbsup:

neka ti Bega zaljepi foliju preko fara :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...