Tomislav K. Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Na satu mi se pojavljuje ključ onaj veliki i piše ^emissions inspect. performed on time^ Kaj mu to znaci. ? I kak da naruktam sat. U meniju ga naruktam ali neprimi ga na onom analignom satu
KIMI_1.8T Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 To ti je podsjetnik da li si obavio servis na vrijeme. Postoje dvije poruke "emission inspect" i "main inspect", ako se dobro sjecam. U servisu bi to trebali ponistiti, mada mislim da ti pise i u manualu od auta kako se ponistava (gumbicima na volanu).
Tomislav K. Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 (edited) To ti je podsjetnik da li si obavio servis na vrijeme. Postoje dvije poruke "emission inspect" i "main inspect", ako se dobro sjecam.U servisu bi to trebali ponistiti, mada mislim da ti pise i u manualu od auta kako se ponistava (gumbicima na volanu). Manual je na njemackom i nis nekuzim =)) A zakaj je uputnik iza te rečenice onda ? @ Dario : ne nego na onom na ekranu gdje je brzinomjer Edited June 9, 2011 by Tomislav K.
DarioB Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ja sam na svom sat namjestao na radiu, mislim da pod sys
KIMI_1.8T Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Manual je na njemackom i nis nekuzim =)) A zakaj je uputnik iza te rečenice onda ? @ Dario : ne nego na onom na ekranu gdje je brzinomjer Pa podsjetnik. Pita te jesi napravio servis, kontrolu i sl.
Tomislav K. Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Pa podsjetnik.Pita te jesi napravio servis, kontrolu i sl. E sada treba nac način kak to ponistit Nadjem i ja u sys time i date ali onaj analigni veliki sat nejebe
KIMI_1.8T Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 E sada treba nac način kak to ponistit Nadjem i ja u sys time i date ali onaj analigni veliki sat nejebe Navrati da vidim (procitam),.... kad se vec boris sa njemackim.
Tomislav K. Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Navrati da vidim (procitam),.... kad se vec boris sa njemackim. Bum navečer ako nerijesim. Sada sam malo gledao mislim da je to zbog toga sto mi sat nije dobro nastiman pa nezna kada će biti sljedeći servis po datumu
buby_FR Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Nije žvaka za seljaka:lol:, bolje se ti drži opela, a stefi daj nek ona vozi mecu:thumbsup:
Tomislav K. Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Nije žvaka za seljaka:lol:, bolje se ti drži opela, a stefi daj nek ona vozi mecu:thumbsup: Kaj su lud. Ovo je za mene svemirski brod naspram astre mislim da cu od sada vise biti u meci nego u astri =)) A i jako fino ide auto i tako je vozljiv da to nisu istine Tako da radje mjenjam recaro iz astre za koznu fotelju iz e klase =))
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now