acmen Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Nešto mi govori da se samo senzori "na golo" pošpricaju te ugrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tochka Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 senzori se špricaju na golo, pa se tek onda ugrađuju. i špricaju se sprejem tak da niš od kompletnog branika Link to comment Share on other sites More sharing options...
mislav Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 evo ja kupio set kod mislava uskoro krece slaganje @mislav i jos jedamput sorry kaj sam te zadrzal no frx :thumbsup: dobro da sam ostao malo duže Link to comment Share on other sites More sharing options...
:::Bruno::: Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 na ebay-u ima svega, a cijena nije velika.... btw ja imam te sa ebay-a i nemam nikakve primjedbe, ima display i zvučni signal, hvata sa udaljenosti od 2 - 2,3 metra ja mislim, kad je 0,3m od nečega displej je crven i pišti najjače! a za ugraditi nije problem, zaljepi se krep traka na branik, ocrta se olovkom položaj za bušenje, dobije se borer s krunom, buši se preko krep trake i ne oštečuje se okolni lak i boja, provuku senzori i to je to! displej se krzo pragove odvuče naprijed do kokpita, a modul se spaja na rikverc svijetlo... na ebay-u se mogu naći i u raznim bojama da se ne moraju lakirati, iako sam ja uzeo svoje crne i lakirao sam jer imam perle u boji ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now