Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

acmen

Full members
 • Content Count

  2,888
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

293 Excellent

About acmen

 • Rank
  ex audi driver

Personal Information

 • Interesi
  računala, auti, motori....

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A kakav je po pitanju termina općenito? Također gledam/tražim nekoga na zapadu ne zato jer nezadovoljan trenutnim, čak štoviše, nego čovjek je naprosto pretrpan poslom i ono najprije me uopće primiti može kroz 2-3tjedna (što mi u većini slučajeva i nije problem osim u izvanrednim slučajevima kakav međuostalom imam ovih dana). Krajem ljeta mi otkazao poslušnost servo-bubanj i to je onako kvar za popraviti još juče a ne najprije za 3tjedna da me netko može uopće i primiti a kamoli onda dogovoriti i napraviti (taj dan ih valjda 6icu bilo zvao što na preporuku što na blef i od svakog ista priča). Srećom uspio najebati ovog svog da me primi za 2dana...
 2. Nešto sam krivo vidio, cijena bila u USD ili šta već uglavnom https://www.european-parts.net/en/Focus-MK2-RS500-Steering-Wheel.html OK ovo je još edicija neki normalni je još jeftiniji ali koliko god bio jeftiniji opet je minimalno duplo skuplje nego tapiciranje kod nekoga tko ima jače cijene. Je bogme ono je vrhunski. Tako sam se nekako nadao da bude i moj 😆😆😆 Onda mi je počeo bacati bureke da samo VW i još neke marke imaju ful glatki, da se on mora ravnati po plastici airbaga(!!!)... Pitam ja da kakve to veze s vezom ima plastika airbaga sa tekturom kože da kao bi previše odudarao onda volan i te šeme. Ma da me krivo ne shvatite nije loše, nisam nezadovoljan, stvarno je pedantno napravljeno tu nemam prigovora (osim ovih naboranih sitnica ali to ne niti ne primjećuje toliko) ali nije ono što sam si zamislio i kako sam objasnio. Nije niti OEM teksutra definitivno a uvjeravao me da jest i da se original tekstura može vidjeti jedino kada se sve raskopa pošto je sve izlizano što je nadohvat ruku 🤣 Po pitanju kvalitete jedino vrijeme može pokazati...
 3. Ima naravno samo što nije 500kn već ~500eur i dostava.
 4. A nisam birao moja greška. Isto kao šta sam mu rekao da perforirani dio izdigne iznad ovih grba a on napravio kako je u originalu. Ali ovo definitivno nije koža uzorka kakvu je OEM imao dok on tvrdi da jest te da se volan cijeli izlizao i tek kad je skinuo airbag vidio je kakva je prava tekstura (opet netočno). Znači htio sam ovo; jednostavno i bez ikakvih kerefeka (ove izbočine naravno kakve su i moje) I ne nisam mu pokazao ovu sliku već na licu mjesta rukom pokazao. Naravno nije to ništa u milimetar trebalo biti ali ono da je barem dva palca izdignuo perforirani dio. Ajd navikao sam se već na ovu kožu koju on stavio, nije to uživo uopće loše ali htio sam glatku tj. kao i svi volani na ovoj temi (i onoj drugoj) koju su rađeni. Jbg što je tu je sada je gotovo; moj bed što nisam nacrtao što sam zapravio htio/želio.
 5. Bulšit i totalno fulana usporedba. Prošle godine sam radio veliki&mali servis upravo u uvlaštenom Ford Lackoviću te apsolutno sve uključujući šaraf + podlošku kartera sam osobno donio. OEM dijleovi sve komplet. Uredno mi poštambiljano plus garancija na rad naravno.
 6. Evo sad po danu malo bolje pogledao; Zanima me kakva je ovo reljefna koža jer gdje god gledao bilo na slikama bilo uživo koža bi trebala biti glatka. Ovo bogme prvi puta vidim. Iskreno uopće mi nije neki filing pod rukom; OEM rješenje je bilo maltene lijepljenje o dlan dok se ovdje ipak treba treba uprti Ovdje je sfušano; koža pretegnuta I šlag za kraj; brijem da mu volan nije dobro nasjeo ili pak nije do kraja zašarafljen jer onako pola mm je na klackalici i truba ne radi (nadam se da je zaboravio spojiti stopicu za istu) Kad se sve zbroji i oduzme; čini se da stvarno kod nas ne postoji osoba koja je sposobna napraviti normalan i pošten posao što se tapiciranja tiče (načitao sam se one druge teme o tapiciranju od 50+stranica).
 7. Evo da quotam sam sebe; Danas bio kod B.Berakovića, dogovorili juče da danas u 9:30h ostavim auto te posao bio gotov u 17h (kako je i bio jutros rekao). G. Boris je stvarno prva liga; jutros me svojim autom vratio skroz u malešnicu te popodne došao po mene. Posao ispao 500kn kako i rekao prvotno jedino što sam čekao pretkraj godine jer nije imao tada na stanju perforiranu kožu (išao u A po to). Kako je posao ispao procijenite sami Moja jedina zamjerka jest da perforirani dio nije još navukao za debljinu palca-dve prema gore no što je tu je. I pošto preuzeo te slikao danas po mraku čekam sutrašnje danje svjetlo da detaljnije vidim kako to sve skupa izgleda/djeluje. edit: boldano ipak moja greška jer mu nisam to napomenuto a čovjek se ravnao po originalu Eto zasad jedna velika preporuka za dotičnog po pitanju cijene, dogovora, brzine i svega ostalog.
 8. Nama frajer pred dvije godine stisnio jedinicu jer, pazi sad, navedeno u oglasu da je prvi dućan 100m a on izmjerio veću udaljenost (to nam i u facu rekao). Znači dođeš iz jebene Slovačke na godišnji odmor te glavna stavka ti je da li je dućan udaljen 200m više negoli je navedeno u samome oglasu. Eto posipam se pepelom; ipak je čovjek bio u pravu nije mi vrag dao mira pa provjerio 😁 Pa jedan također jedinicu stisnuo jer je po njemu PREskupo a ono cjenik uredno istaknut plus platio je unaprijed taj dan te niti jedne jedine riječi na početku kao i na kraju nije ništa po tom pitanju rekao a kamoli da prigovarao ili sl. No mi ne živimo od toga i tako mi puca kifla šta tko kaže no kad vidiš od mora normalnih (a zapravo super) ocjena i reviewa takva dva ono dođe ti da se zapitaš 🤐 btw Mario stisnuo ti i ja +5
 9. Imao netko osobnih iskustava sa sljedećim https://hr-hr.facebook.com/pages/category/Local-Business/BB-kožni-auto-interijeri-334253749962631/ Trebam samo volan; koža + perforirano sa strane ništa specijalno niti ikakvi dodatni prohtjevi. Matus 900kn za to traži, Vitrum 700kn a ovaj 500kn. Sve navedene varijante uključuju pravu kožu. Kakva uopće danas situacija na tržištu? Netko nedavno radio volan (dojmovi & preporuke poželjni)?
 10. acmen

  Zimske gume

  Ponavljam mene je samo i isključivo cijena privukla kod kupovine ništa drugo. Također sam bio čitao testove/reviewove, mozgao te na koncu odlučio (opet; cijena je prevagnula jelte). Također lagao bih da sam ostao u ičemu razočaran. Idem zimi dosta na Sljeme; OPET ne idem gore onu noć kada zapada 😅
 11. acmen

  Zimske gume

  Evo osobno iskustvo sa Kleber KRISALP HP3 XL 215/50 R17 ; ove godine im bude treća sezona da ću ih voziti. Nemam zamjerki, iskreno snijega baš i nisam vidio (onih par dana godišnje niti ne računam) a kamoli da nešto ekstremno testirao uzbrdo/nizbrdo po snijegu i sl. Ne idem putevima Like/G.Kotara tih extremnih mjeseci pa eto niti po tome pitanju ti ne mogu odgovoriti ako na to ciljaš. Za sve ostalo, ponavljam, stvarno nemam zamjerki, neugodnih iznenađenja u vožnji i sl. a profil sam vozača da zimi vozim (skoro) kao ljeti. Definitivno bih ih kupio opet ukoliko budu po takvoj (tada) cijeni. Također sam prvo htio premium no iskreno koliko su mi zimske na autu (ove godine ih bio skinuo u ožujku) te gdje se u tome periodu vozim (ZG 90% i ZG-KA) zaključio sam da bih samo bespotrebno bacio novac.
 12. acmen

  Ljetne gume

  Već sam treću sezonu na Contiju PC6 u gore navedenoj dimenziji; fenomenalna guma, drži kao prvoga dana, nikakvo pretjerano trošenje i sl. te definitivno ju budem opet uzeo.
 13. Znam tj. jedino nisam znao, sve do sada, da si ti taj kolega ?
 14. Ma kad bolje razmislim više ih je od 2 definitivno. Onaj svijetlo plavi na RI table se dost ljetos vozikao isto...

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...