Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

acmen

Full members
 • Content Count

  2,868
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

286 Excellent

About acmen

 • Rank
  ex audi driver

Personal Information

 • Ime i prezime
  Andro Dedić
 • Lokacija
  Zagreb / KA
 • Vozilo
  Ford Focus 1.8 TDCi
 • Interesi
  računala, auti, motori....

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Imao netko osobnih iskustava sa sljedećim https://hr-hr.facebook.com/pages/category/Local-Business/BB-kožni-auto-interijeri-334253749962631/ Trebam samo volan; koža + perforirano sa strane ništa specijalno niti ikakvi dodatni prohtjevi. Matus 900kn za to traži, Vitrum 700kn a ovaj 500kn. Sve navedene varijante uključuju pravu kožu. Kakva uopće danas situacija na tržištu? Netko nedavno radio volan (dojmovi & preporuke poželjni)?
 2. acmen

  Zimske gume

  Ponavljam mene je samo i isključivo cijena privukla kod kupovine ništa drugo. Također sam bio čitao testove/reviewove, mozgao te na koncu odlučio (opet; cijena je prevagnula jelte). Također lagao bih da sam ostao u ičemu razočaran. Idem zimi dosta na Sljeme; OPET ne idem gore onu noć kada zapada 😅
 3. acmen

  Zimske gume

  Evo osobno iskustvo sa Kleber KRISALP HP3 XL 215/50 R17 ; ove godine im bude treća sezona da ću ih voziti. Nemam zamjerki, iskreno snijega baš i nisam vidio (onih par dana godišnje niti ne računam) a kamoli da nešto ekstremno testirao uzbrdo/nizbrdo po snijegu i sl. Ne idem putevima Like/G.Kotara tih extremnih mjeseci pa eto niti po tome pitanju ti ne mogu odgovoriti ako na to ciljaš. Za sve ostalo, ponavljam, stvarno nemam zamjerki, neugodnih iznenađenja u vožnji i sl. a profil sam vozača da zimi vozim (skoro) kao ljeti. Definitivno bih ih kupio opet ukoliko budu po takvoj (tada) cijeni. Također sam prvo htio premium no iskreno koliko su mi zimske na autu (ove godine ih bio skinuo u ožujku) te gdje se u tome periodu vozim (ZG 90% i ZG-KA) zaključio sam da bih samo bespotrebno bacio novac.
 4. acmen

  Ljetne gume

  Već sam treću sezonu na Contiju PC6 u gore navedenoj dimenziji; fenomenalna guma, drži kao prvoga dana, nikakvo pretjerano trošenje i sl. te definitivno ju budem opet uzeo.
 5. Znam tj. jedino nisam znao, sve do sada, da si ti taj kolega ?
 6. Ma kad bolje razmislim više ih je od 2 definitivno. Onaj svijetlo plavi na RI table se dost ljetos vozikao isto...
 7. Koliko ja znam dva su u gradu. Doduše od ljeta ne vidjeh nijednog ☹️
 8. Naravno da ne vrijedi nikakva priča ukoliko nije oem ugradnja. S velikom većinom uopće niti nema razgovora po tom pitanju. I to nije od ove i/ili prošle godine. Sad pred tri tjedna osobno iskustvo; skužio je da leća nije oem jer se vidi malo svjetlosti između shrouda (u originalu se ništa ne vidi). I osvijetjenje mi je prežuto (citiram). Snop izvrstan (opet citiram), boja nije preplava (to sam pretprošle godine namjerno izvadio 5000K te stavio 4300K CNlight - kakti kvalitetnije kineze), hyluxove balaste imam... Instalacija pedantno izvedena, ništa ne se kuži a kamoli da kakve žice vire, leće morimoto H1mini. Uglavnom na kraju me ipak pustio kao uostalom i skoro svake godine dosad (a to je nekih 5god otkad je to sve turbo postroženo). Svjestan sam da sam u prekršaju zato se i ne pravim pametan već uvijek kažem da će biti kako on kaže te da je njegova zadnja. Srećom imam duple oem farove koje samo na parkingu premonitiram kad/ako me već sruši.
 9. Možeš li mi izlistati ponudu akumulatora; ~80aH, ~700+A i najbitnije u cijeloj priči da je visine 175mm i da su ca/ca ploče. Podrazumijevam neki forumski popust plus moj stari aku na zbrinjavanje. Koji brand je sada onako u/pri vrhu? Imam Exide Premium B13 EA852 85Ah/800A već preko 5 godina i eto počeo malo zezati... Uzeo bih istog ali više ga ne proizvode (općenito Exide ima sad malo modela sa visinom 175mm i to su uglavnom ovi slabiji).
 10. Što točno; hifi. ICE, zvučnici, wooferi, pojačala...? Ne mogu ti konkretno pomoći no čisto da ti suzim potragu.
 11. Također danas bio; ful usluga sve kako je post iznad napisano. U cijeni je isto tako dezinfekcija ozonom plus pjena u otvore ventilacije.
 12. Eto ja za vikend pokupio felge kod AG-EMa, Sesvete. Dobio preporuku i bogme nisam požalio. Stručno, povoljno te relativno brzo (tjedan dana). Tresle pri nekim brzinama, ništa sad jako ali smetalo. Plus imaju Hunter mašinu što je kategorija za sebe.
 13. Ja na preporuku ostavio felge u AG-EMu u Sesvetama. Povoljna cijena, navodno meštar od zanata plus imaju Hunter mašinu.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...