Lim@ RS Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Na autu sam dobio sljedecu kombinaciju kelativno novi katalizator, prastari srednji lonac, i novi zadnji ''sportski'' (taj sportski nije full protocan ali se cuje, sta meni nije u cilju) Neki mi pricaju da bi sa skidanjem katalizatora dobio na db? Istina? I kolko bi auto bio glasan u slucaju da ostavim samo zadnji original lonac (dakle bez kat. i srednjeg koji je vec lagano trul) Bolje da se ovako raspitam nego da idem 3 puta kod majstora za auspuh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamirTurbo Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Ja sam imao sAxo 1.4 8v, sto je u principu isti motor!i imao samo zadnji protocni lonac! Auto se cuo da nije bilo izdrzljivo! Nemoj to raditi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 To ne sumljam, niti to zelim. Ja bi stavio straga original lonac, bez srednjeg, al neznam kolko je to bucno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sico Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 na mom polu je nesto glasniji auto bez katalizatora, ali nista sad bas posebno. ljepse se cuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now