killuminati Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 imam rupicu na jednom rebru, pa me zanima jel se to da pokrpat ili treba uzet novi? i tko krpa te hladnjake? našao neki u auto hladnjak centar u sesvetama za 500 kn, ali je kina i postoji mogućnost da neće pasati, a u auto katarinu imaju Nissens za 1200 kn.. jel može tko srediti kakav popust u auto katarinu? hvala.. :thumbsup:
Brklja Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 098 9280 344 Pero Čovjek je u Sesvetama, moj mehaničar mu uvijek nosi kad je nešto za krpanje i uvijek je dobro i povoljno
killuminati Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 odlično, fala dečki, pretpostavljam da kiler moram skinuti s auta?
Marko Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ako je samo jedno rebro. Jedno od rijesenja može biti da ocistis lamelice oko mjesta gdje je rupa , prerezes do kraja , zdrobis kliještima rubove i zalemiš tamo gdje je bio otvor. Tako nemoraš skidat hladnjak, radit ce i dalje, a cijena popravka je samo tvoje slobodno vrijeme.
Brklja Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Za ovog kaj sam ti ja dao broj normalno da moras skidati Zovi ga samo prije, ja sam do sada uvijek furao kilere vode ali 99% frajer radi i kilere klima..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now