Pikica10 Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Zanima me dali se moze jos koja opcija upalit na bord compijuteru ,preko vag coma i kako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Imas miles/km to empty vrlo vjerovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 jezik...stanje kilometara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Prozuji ovdje: http://uk-mkivs.net/forums/p/167146/1096416.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 i mene zanima isto... auto je 2000god ono što sad pokazuje je trenutna potrošnja, prosječna potrošnja, broj km pređenih od resetiranja, vrijeme vožnje, i mislim da je to to, sat i temperatura mislim da su odvojeno ako me pamćenje služi. Nebi bilo loše npr da ima kolko još km s tankom se može odradit, i slično... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikica10 Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 i mene zanima isto... auto je 2000god ono što sad pokazuje je trenutna potrošnja, prosječna potrošnja, broj km pređenih od resetiranja, vrijeme vožnje, i mislim da je to to, sat i temperatura mislim da su odvojeno ako me pamćenje služi. Nebi bilo loše npr da ima kolko još km s tankom se može odradit, i slično... Ma i ja tako vidio sam to negdje za range i sada nemrem nigdje nac pod kojim kod je na vag com da se upali Link to comment Share on other sites More sharing options...
toniBW Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 ovisi ti koji ti je sat ako ti je immo2 nema ti opciju rangea a ako ti je immo 3 na njemu se moze ukljuciti il je vec ukljuceno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 moj ima prikaz koliko mos jos km napravit... a isto je to sve leon/golf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now