Jump to content
 • Announcements

  • Pekx

   Problemi sa loginom   03/26/2017

   Pozdrav članovi, ukoliko imate problema sa loginom u forum, koristite sljedeće korake: prilikom logiranja obavite forgot password opciju
   koristite kontakt formu na dnu foruma
   ili nam se javite na crotuned at gmail com

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Pekx

Administrators
 • Content count

  7,451
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Pekx last won the day on April 11 2017

Pekx had the most liked content!

Community Reputation

457 Excellent

About Pekx

 • Rank
  Seen

Recent Profile Visitors

1,395 profile views
 1. Ja sam cuo da deda ima alatku i pol, od tuda M6.
 2. Pocelo je...K04 upgrade (mk5 gti)

  Svaka cast, kad ovo citam, dodje mi da odustanem od svojeg upgradea.
 3. AutoZubak ne moze naruciti alat za to nazalost, kao ni Porsche Inter Auto (preskupo, premalo potrebe za HR), zato i pitam ovdje. Iskreno, glavu ne bi radi toga skidao, nisu to bas neki problemi da si bas toliko moram zagorcati zivot, nego me zanimaju vasa iskustva. Kompresija mjerena, nesto sitno odstupa, ali bas sitno i nema smisla radi toga raditi dramu. Samo me zanima kako rijesiti ovo nakupljanje i da li mi to mozda stvara te sitne problemcice koji me zivciraju.
 4. Kad sam vidio da je izumitelj toga izjavio da u motoru dolazi do eksplozije, odmah mi je bila jasna kolicina znanja o motorima. Jos kad je Bandic pristao na kombinaciju da svaki auto mora obavezno obaviti genijajajtora, to je sto posto prevara neka.
 5. Pozdrav, pod pretpostavkom da se u usisu/ventilima s godinama skupilo smeca i trebalo bi ga "dekarbonizirati", zanimaju me rjesenja, pa cak i ona koja nisu u vlastitom angazmanu. Na koji nacin to rijesiti, kome otici, kako se krecu cijene? Citajuci forume, zakljucio sam da bi idealno bilo pjeskariti sa nekim finijim materijalom tipa orahova ljuska te istovremeno usisavati. Vjerujem da to nije postupak koji traje sat dva ako se kvalitetno radi, ali posto vec moram neke sitnice sa plasticnom usisnom granom rjesavati, odmah bi i ovo u jednom potezu rijesio. Neki od simptoma koje primjecujem (nije da me smetaju) su recimo pucketanje na pustanje gasa dok se motor ne zagrije na radnu temperaturu i nesto sitno veca potrosnja od ostalih tfsija iako se penzija vozim. I tu i tamo na leru sitne varijacije zvuka. Hvala svima na eventualnim savjetima.
 6. Dyno demistifikacija

  Kome dyno sluzi iskljucivo za tocne brojeve, a ne krivulju (i peglanje iste), zivi u oblacima. Ajmo ispocetka (nisam gledao, al da budem koristan, valjda):
 7. Formula 1 2018

  Radi link, al velim slobodno teme otvarajte jer cijeli podforum postoji.
 8. Formula 1 2018

  Inace, postoji cijeli podforum koji je napravljen bas zato da se moze komentirati svaka utrka ili dogadjanje posebno, pa nema potrebe za samo jednom temom - obicno se tu lako izgube stvari i stvori offtopic. https://forum.crotuned.com/forum/5-formula-1/
 9. Dyno demistifikacija

  Vidjet cemo, polako, interesantno mi je, bar cu imat presjek svega. Dobro kak, to juri jako haha
 10. Big brake kit

  Kak tak malo kila sa tim svim, to prazan auto? Meni je golf dvojka koja realno nema nista lima imala 1050 kila sa tdi motorom i punim interijerom (lol).
 11. Dyno demistifikacija

  Zavrtit cemo moj auto u travnju na svim zivim valjcima u Zagrebu, svima uredno platim i da jednom zauvijek to rijesimo, jel moze?
 12. Ljetne gume

  Vozio je @Exfreerider Polo sa tom gumom. Ako se dobro sjecam, doslovno se raspala nakon jedne sezone. E sad, da li je do njegove voznje ili do same gume, bude on napisao.
 13. Ljetne gume

  Ako moze HDZ, mogu i ja. Glupo je pikati krivog medvjeda. Meni je GY F1 bio najopasnija ljetna guma koju sam ikad imao prilike probati po kisi.
 14. Ljetne gume

  Ima ko kakve ljetne gume za zimu, pocelo je padati vani pa da budem u trendu?

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×