Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Pekx

Administrators
 • Content Count

  7,965
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Pekx last won the day on October 10

Pekx had the most liked content!

Community Reputation

1,206 Excellent

About Pekx

 • Rank
  Seen

Personal Information

 • Ime i prezime
  Petar
 • Lokacija
  Zagreb
 • Vozilo
  Golf 5

Recent Profile Visitors

2,297 profile views
 1. Mjenjao je za mog GTIa, zakasnio si. #kramazakramu
 2. Kod mene samo originali, uvijek naskuplja skola. 😄 Sa S3 naravno.
 3. Ne dovodim tvoju kvalitetu u pitanje, samo tipkam svoj slucaj. Odlucio sam se na novu turbinu (napomena za citatelje opet, ne kod Kimija, da ne ispadne da se njegova raspala) koja ima garanciju, i raspala se 13 mjeseci nakon sto je ugradjena na motor. Serijski motor. Sa serijskim softwareom. Na koji ti nisi davao garanciju. Srecom, sa opet novom turbinom iza te nisam imao apsolutno nikakvih problema do zadnjeg dana i upgradea na K04.
 4. Dva puta sam pitao za "reparaciju" turbine, jednom sam dobio odgovor da nema garancije (serijski K03 na serijskom GTI-u) i drugi put sam dobio cijenu nesto jeftiniju nego nova turbina sa popustom, takodjer nema garancije (fun fact, nova serijska turbina se raspala 13 mjeseci od kupovine iz ducana, nije od Kimija da netko ne poveze krivo). Davno prije sam te pitao za turbinu sa TDI-110 da bi osvjezio, takodjer sam dobio odgovor da nema garancije. Pa reko da pitam jel to specijalni tretman za mene ili za sve sa foruma. Procitao sam sada sve napisano, jedan od kvalitetnije slozenih oglasa na forumu. 👌🏻 Nije nikakav napad, ne postavljaj se tako jer mi to zbilja nije namjera. Pitao sam preko prijatelja koji kod tebe slaze sve otkad zna za tebe, znas na koga mislim.
 5. Pozdrav, da li ce se ikada iz tvoje radione davati ikakve garancije na slozene turbine? Ne pitam ovo sa sarkazmom ili podjebavanjem, nego ozbiljno i konkretno pitanje. Hvala.
 6. 1260bhp Per Tonne https://www.ducati.com/ww/en/bikes/streetfighter/streetfighter-v4
 7. Ima u Partesu: https://partes.hr/shop/proizvodi/osvjezivac-prostora-car-scent-laguna-breeze-limenka/ I ostatak ponude na https://partes.hr/robna_marka_naziv/california-scents/
 8. Zakasnio onaj dan u kauflandu, 300kn je bio 1800W. 🙄
 9. Nemam pojma iskreno, ne bi neki budzet stavljao na to jer ak se napalim mogu i par tisuca spiskat na to. Evo sad gledam nekog karchera na akciji za 500kn mokro/suho 1000W. S cim amater detaileri usisavaju aute?
 10. Trazim neki kvalitetniji hobby usisavac za garazu sa kojim bi mogao kvalitetno usisati aute. Ovi usisavaci po rucnim praonama su stvarno uzas i nema smisla na to trositi vrijeme i novac, a cesto su zmazaniji od mojih tepiha, plus koliko kovanica usisam, otplatio sam bar jedan usisavac 😂 Eventualno ako ima neka kombinacija i ovisno o cijeni, razmisljao bi o mokro/suhom, odnosno sa posudom umjesto vrecice. Dakle trazim neki malo jaci usisavac na 220V, niposto ne profesionalne alate za usisavanje auta. Hvala na prijedlozima.
 11. Ovlasteni 4+ program ima super cijene, naravno ovisno o vozilu.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...