Sunstorm Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Uzela Dubravka na VW meetu California Scents Bubblegum. Miris je toliko intenzivan da sam kutiju skroz zatvorio, međutim, ni to nije bilo dovoljno pa sam ga stavio u pretinac za rukavice....ali ni to nije bilo dovoljno, sad je u gepeku. Ne znam kako je s ostalim mirisima, ali ovaj jako vjerodostojno imitira bubblegum i jak je pun kufer toliko da se davim kad uđem u autu (jer mi se ne sviđa miris, ne zato jer je loš ). Preporuka. :thumbsup: Uzeo sam taj california miris, samo od vanilije i mogu reći da sam razočaran... Miris se ne osjeti uopće, kao da ga ni nema u autu... Osjetiš miris lagano tek kad turneš konzervu pod nos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Uzeo sam taj california miris, samo od vanilije i mogu reći da sam razočaran... Miris se ne osjeti uopće, kao da ga ni nema u autu... Osjetiš miris lagano tek kad turneš konzervu pod nos... Za vaniliju ne znam, ja sam pisao o Bubble gumu. Probao sam i new car scent i on se isto osjeti, ali ga nisam imao u autu...budem to probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Za vaniliju ne znam, ja sam pisao o Bubble gumu. Probao sam i new car scent i on se isto osjeti, ali ga nisam imao u autu...budem to probao. Ja sam isprobao skoro sve vrste california scents mirisa i od svih jedino valjaju oni suhi u limenkama. Ostalo je sve banana i miriši jedino ako si ga objesiš ispod nosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Božić Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Kakvi suhi? Mislis na gelove...? Moze kakav link da vidim na sto mislis.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Uzeo sam taj california miris, samo od vanilije i mogu reći da sam razočaran... Miris se ne osjeti uopće, kao da ga ni nema u autu... Osjetiš miris lagano tek kad turneš konzervu pod nos... Kod mene ista stvar s vanilijom. Jesi probao presložit one kockice unutra? Nema do borića :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0p Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 nema do i vanilije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Kod mene ista stvar s vanilijom. Jesi probao presložit one kockice unutra? Nema do borića :cice: Kako presložiti kockice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 ja neznam za vas al radi se nauka od tih mirisa ko da se radi o svemirskoj tehnologiji a AREON ima takve dobre mirise za nikakve novce..... evo kome se sviđa BUBBLE GUM treba uzet ovo...miriši i miriši i mirši i BTJ nema kraja....inače svi ti gelovi su im zakon a ko hoće malo ozbiljnjak i neki neutralni miris a opet da miriše(:lol: neznam kaka da se izrazim:D) onda ovo ja koristim te silver "boriće", 7kn košta, traje 2 tjedna ako ga ful otvorim odmah a ako postepeno mjesec dana minimalno a miris mi je predobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 ^^ gdje ima tih u gelovima "areon"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Aeron je jako dobar, imam ih u firmi, ali mi je California puno intenzivnija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Aeron je jako dobar, imam ih u firmi, ali mi je California puno intenzivnija. ček imao si ovaj areon gel passion???? i kažeš da je CS intenzivniji????? onda mora da je brutalno intenzivan jer ovaj od areona je meni prvih 7-10 dana prejak(da se razumijemo ja skinem foliju do kraja odmah) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 2 Rene: Koliko je kod tebe taj areon gel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 ček imao si ovaj areon gel passion???? i kažeš da je CS intenzivniji????? onda mora da je brutalno intenzivan jer ovaj od areona je meni prvih 7-10 dana prejak(da se razumijemo ja skinem foliju do kraja odmah) Upravo tako. Morao sam ga prvo u pretinac za rukavice stavit, ali prvi tjedan je bio toliko jak da je u gepeku završio. Sad je, nakon cca 6 tjedana tu gdje bi trebao biti, otvoren na full jer je izgubio intenzitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 2 Rene: Koliko je kod tebe taj areon gel? 24.65kn sa popustom i PDVom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Kakvi suhi?Mislis na gelove...? Moze kakav link da vidim na sto mislis.... Suhi su oni u kockicama. Gel je bezveze, od prvog dana se nije osjetilo ništa, žali bože Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Ja bio uzeo hugoboss california scents i bacio ga nakon tjedan dana, nista ne mirisi a i ono malo sto se osjeti je bio neugodan miris Za druge ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 ja sam imao california scents od kokosa u gelu i mirisao mi je samo ako sam ga pod nos stavio. a za 2 tjedna je nestao skroz a nista se nije osjetilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 (edited) Ja cijelo vrijeme pričam o ovom mirisu, u kockicama: Ova shema: Da li vi mislite možda na ove? Edited July 28, 2012 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Uzeo sam taj california miris, samo od vanilije i mogu reći da sam razočaran... Miris se ne osjeti uopće, kao da ga ni nema u autu... Osjetiš miris lagano tek kad turneš konzervu pod nos... sve je tocno sto si napisao, samo sto taj miris mi i nakon 2.5g mirisi i dalje :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Rene i ja mislio na to sranje :rofl: @Sunstorm izvadiš ove tri "pločice" i zamjeniš im raspored :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 boljcljin slobodno mi hitis jednoga u autu za 7 kuna kaj kosta... ja ni neznam da to postoji u gelovim a kamoli da bi maril kupiti.... osim ak ne ukradel gde kakv reklamni badava ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 Dragi entuzijasti! Nadamo se da ste se odmorili i da ste spremni za nove radne pobjede. Evo nas opet sa auto-klinikom u subotu 08.09.2012. u nasemu centru za njegu vozila u Bulvanovoj 7 (Zagreb-Ravnice)!!! Kao i obicno krećemo oko 10h... Kako su Vam limeni ljubimci vjerovatno pokupili svega i svacega tijekom ljetnih mjeseci naglasak ćemo staviti na detaljno čišćenje laka (i površinsko i dubinsko). Isto to cemo pokazati i za felge + rado ćemo pokazati sve što Vas dodatno zanima. Naravno biti će i prigodnog popusta za polaznike klinike... Za one koji još uvijek ne znaju o cemu se radi stvar je vrlo jednostavna – pokazati ćemo Vam kako da sami napravite „detailing“ svojega limenoga ljubimca. Ne treba Vam nikakvo predznanje (godine također nisu uvjet) već samo dobra volja i vrijeme. Sve je interaktivno i sve ćete odmah u praksi isprobati i sami te vidjeti što želite sami raditi na svojemu (mozda i susjedovom) ljubimcu. Ne trebate brinuti niti o „gablecu“ jer na kraju svi lijepo sjednemo i popamo roštilj koji ćemo Vam pripremiti. Prijaviti se mozete na info@partes.hr, facebook Auto Partes ili na telefon 01/230 1720 LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Ja vozio auto na poliranje.. Na vrijeme, sve po dogovoru, super odrađeno za super cijenu,, ja prezadovoljan.. Hvala dečkići Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 Dragi Slavonci (i svi koji će biti tamo) evo nas napokon i u Slavoniji. Posjetite nas na Street raceu na Čepinskom aerodromu u Osijeku gdje smo sa nasim partnerom iz Vukovara "Alex colorsom". Kao i obicno biti će prigodnih cijena, demonstracija detailinga, korisnih savjeta za njegu vozila... Vidimo se 1 i 2/9/2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted September 13, 2012 Author Share Posted September 13, 2012 Dragi auto entuzijasti, -30% akcija od 13 – 24/09/2012 na slijedeće artikle: 1) Komplet Glina 50g + Sredstvo za brzo i detaljno čišćenje laka; http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.535.010'>http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.535.010 trenutna MPC = 199,00kn; akcijska MPC = 139,30kn 2) Komplet za pranje i voskanje NXT Generation http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.535.021'>http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.535.021 trenutna MPC = 399,00kn; akcijska MPC = 279,30kn 3) Polir pasta gruba Meguiars 450ml ULTIMATE COMPOUND; http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.515.001'>http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.515.001 trenutna MPC = 130,00kn; akcijska MPC = 91,00kn 4) Sjajilo za gume sprej Meguiars ENDURANCE TIRE SPRAY http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.525.008'>http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.525.008 ; trenutna MPC = 120,00kn; akcijska MPC = 84,00kn Proizvode možete kupiti u našemu dućanu u centru za njegu vozila Auto Partes u Bulvanovoj 7 (Zagreb, Ravnice) ili naručiti putem FB-a, telefonski 01/2301720, putem maila: prodaja@partes.hr ili na nasemu web shopu http://www.partes.hr Akcija vrijedi isključivo za maloprodajne kupce i traje od četvrtka 13/09/2012 do nedjelje 24/09/2012 u 00:00 sati! Proizvode je moguce naručiti sa akcijskim popustom iskljucivo u terminima trajanja akcije. LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now