Jump to content

Recommended Posts

Bok, razlika je što je model "Plus" namijenjen korištenju u strojevima za kemijsko čišćenje, dok običan nije za strojno kemijsko čišćenje.

Oba se mogu koristii i za ručno pranje, ali za strojno baš mora biti model PLUS.

• Replies 938
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

kako s ovim raditi a da ne ostaju fleke od njega poslje, ne da se izbrisati niti dobiti nekakav sjaj

p84734b.jpg

pospricam po suhom i hladnom autu na oblacnom danu, obrisem suhom krpom, pa okrenem krpu na suhu drugu stranu, ali nema sanse, samo se nesto razmaziva onako pod kutom kad gledas

Da nije vlaga visoka vani?

Koji aplikator koristiš?

a jedino da je zbog niske temperature i recimo vlage, iako nije bio kisoviti dan, ali oblacno da.

a sa voskom sam imao slican problem isto tako, samo je tada bilo vruce vani

aplikator - mikrofiber generic krpa

kako s ovim raditi a da ne ostaju fleke od njega poslje, ne da se izbrisati niti dobiti nekakav sjaj

p84734b.jpg

pospricam po suhom i hladnom autu na oblacnom danu, obrisem suhom krpom, pa okrenem krpu na suhu drugu stranu, ali nema sanse, samo se nesto razmaziva onako pod kutom kad gledas

ako auto nije cist nece ti to pomoc. Isto tako svi ti preparati hlape sa auta. Ako je vani minus normalno da ces ga samo rastezat po povrsini.

Koristi ga nakon pranja na toplom i drugacije ce reagirat

Edited by Kegalj

ovako je bilo, petak kroz dan oprao auto ulickao osusio, parkirao pred kucom, preko noci pao snijeg po autu :lol: , to se otopilo kroz dan, nisam nikud vozio, nakon snijega ostale prljave fleke po autu, neki prljavi snijeg ocito :lol: umjesto da dobije auto sjaj zbog vode od snijega jer nema kamenca

reko, sjetio se imam to sredstvo u garazi, idem s njim prebrisat auto.. a ono katastrofa, odustao sam nakon 10 poteza jer se ne da obrisati kako treba... suh je auto bio, samo hladne lime i zrak je bio na mozda +3C

ovako je bilo, petak kroz dan oprao auto ulickao osusio, parkirao pred kucom, preko noci pao snijeg po autu :lol: , to se otopilo kroz dan, nisam nikud vozio, nakon snijega ostale prljave fleke po autu, neki prljavi snijeg ocito :lol: umjesto da dobije auto sjaj zbog vode od snijega jer nema kamenca

reko, sjetio se imam to sredstvo u garazi, idem s njim prebrisat auto.. a ono katastrofa, odustao sam nakon 10 poteza jer se ne da obrisati kako treba... suh je auto bio, samo hladne lime i zrak je bio na mozda +3C

nije to namjenjeno takvim temperaturama. Mi smo imali poteskoce sa sprejem za staklo kad sam radio u GlassMastersu. Na ispod +15 se rasteze po sajbi ko kauguma a kad je na sobnoj temperaturi radi savrseno.

Isto tako ne radi na jakom suncu jer hlapi pre brzo.

a u kurac :D ne valja toplo ne valja ledeno a ovdje je vrijeme tako divno inace :D

da mislim da je problem zbog hladnoce bio sigurno, budem probao kad zatopli, znaci tamo negdje u 7-om mjesecu :lol:

ma ako imas garazu bit ce dobro ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...