Mexx Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 pozdrav evo ovako zadnjih dana sam raskupusa auto,,,prednji trap i unutra sve ispod volana . nakon sta sam sve slozio nazad esp mi stalno svijetli na tabli(tj nije ukljucen) i nemogu ga upalit(ugasit lampicu)...drugi problem koji se pojavio u isto vrijeem je taj da mi onaj prekidac od sva 4 zmigavca zeza.inace u njemu "kucka" kad zmigavac radi...a sada mi kucka non stop i to brzo..a kad dam zmigavac sve ok....kad se vozim ravno u njemu kucka konstantno... e sada dali postoji mogucnost da sam isteka,otkacio kakav relej,zicu kad sam drka povise papucica gore pa me hebe taj esp i prekidac od sva 4.. abs radi,a nijedan "jack" nisam isteka kad sam skida trap....jer su glavcine i amortizeri ostali na autu.
filip00 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 za esp su zice pometane na dijelove ovjesa koji ide prije glavcine i amortizera, pa provjeri tamo to...dakle vilice i ostalo. mozda se kaj odstekalo.
Mexx Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 jesi skido getribu ili letvu volana? letvu bem ti 9 slova
Kroky Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 onda je vjerovatno tu negdje zajeb jer ESP prati preko letve volana kud su okrenuti kotaci ili tak nes...
Lim@ RS Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Kut zaokreta mjeri na samom volanu... Spoji se na kompjuter mozes nagađat 100 godina... Napisat ce ti sta je greska
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now