Red Devil Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 zanima me sljedeće: da li je na DSG-u moguće ugraditi launch control s obzirom da golf GTI DSG ima launch control a ostali auti VW-a nemaju DSG sa launch controlom jer nije GTI ajmo znalci:thumbsup:
KIMI_1.8T Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Launch control nema veze sa tipom mjenjaca. Golf GTi sa DSG-om nema launch control, nego program u kontroleru koji cuva prijenos i kuplung.
Dario Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 pa mislim da bi se svaki dsg trebo moc isprogramirat u "gti" mod ,zar ne ?? jesi pito u zubaku ?? reci hrvoju nek ti da broj od mandeka on ti to moze sigurno rijesit ako se moze
Red Devil Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 pa mislim da bi se svaki dsg trebo moc isprogramirat u "gti" mod ,zar ne ?? jesi pito u zubaku ?? reci hrvoju nek ti da broj od mandeka on ti to moze sigurno rijesit ako se moze pa tak nekao sam si i mislio da bi se moglo isprogramirati..... jel gti ima tipku za launch control ili kada se ubaci u S mode onda je u prvoj brzini i launch control?
SvenDaMan Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 pa tak nekao sam si i mislio da bi se moglo isprogramirati.....jel gti ima tipku za launch control ili kada se ubaci u S mode onda je u prvoj brzini i launch control? ako me dobro sjećanje služi, S mod, gas i kočnica
Red Devil Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 ako me dobro sjećanje služi, S mod, gas i kočnica ima na youtubu ali nisam se toga sjetio kočnica , S mod, esp off pa gas :dance3vs1:
SvenDaMan Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 ima na youtubu ali nisam se toga sjetio kocnica , S mod, esp off pa gas :dance3vs1: s obzirom da svaki dsg.ac ima drive by wire nebi trebao biti problem s lc.om Posted via Mobile Device
NOkru Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Launch control nema veze sa tipom mjenjaca.Golf GTi sa DSG-om nema launch control, nego program u kontroleru koji cuva prijenos i kuplung. Dobro ti kaze Kimi.....i ja to imam na Focusu a to nije nikakav LC
klosar Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Neznam zašto onda ima najbolje ubrzanje do stotke sa tim
francuz Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Zna li netko da li se DSG može naknadno ugraditi u klasičnog TFSI-a?
Dario Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 da ,u njemackoj je 3500 eura plus tvoja stara getriba tabla
francuz Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 da ,u njemackoj je 3500 eura plus tvoja stara getriba tabla Jeftino, nema šta. Znam da se čak ni na automaticima starim 20 godina nije mogla "samo tako" staviti automatska getriba jer je trebalo mjenjati i kompjutor, ali pretpostavljam da bi taj zahvat puno manje košta kada bi se našao potrgani GTI ED30, npr. kao tvoj. Dario, ajde odigraj shemu s kaskom, za detaljemi se javi na PM :rofl: :rofl:
francuz Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 moj je šalter Ne, ne... ako voziš pravo njemačko auto, onda se kaže - moj je "gange"
Dario Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 zegs gange jel bolje ,ti bi sad dsg jer si jednonogi a ? :haha: pa ti ju guraj tamo di joj nije mjesto trubo jedna
NOkru Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Neznam zašto onda ima najbolje ubrzanje do stotke sa tim Zato sto uvijek startas isto....za razliku od manualca sa kojim vozac cesto fula start
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now