Logic Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ima gdje kod nas za kupit ovakav komplet? Na ebay ima al shiping dodje skuplje nego komlet. Crijeva mogu dat i napravit. Vaznije su mi ove flandjice na turbu di se spajaju odvod i dovod... ima gdje njih za kupit? I koji promjer dovoda i odvoda preporucate, ako crijeva dam radit?
dcrnic Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ajde strpite se kroz kojih mjesec dana ću vam ja sve slati iz kanade sa normalnim cijenama shippinga...
Mzic Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 U hansaflexu imas za kupiti cijevi i holendera. Nije ovako sminkersko ali je isto.
bravo-ri Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ajde strpite se kroz kojih mjesec dana ću vam ja sve slati iz kanade sa normalnim cijenama shippinga... Mogu li steroidi po narudžbi iz kanade da se pikamo u bulju Naravno ti napišeš da je gift :naughty:
KIMI_1.8T Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ova slika, .....sminka i bespotrebno bacanje novca
Prez Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ajde strpite se kroz kojih mjesec dana ću vam ja sve slati iz kanade sa normalnim cijenama shippinga... Svjestan si da neces sad imat mira nikakvog. Stan/kuca ce ti bit puni robe! :lol:
Logic Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Ova slika, .....sminka i bespotrebno bacanje novca Ma nije mene briga za sminku vec da je funkcionalno i da odradjuje svoj posao. Zato i pitam di nabavit kod nas Slika je tu da se vidi sta mi treba...
danijel bedex Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 izmjeriš kakve trebaš otidješ do VEP hidoulike i oni ti naprave kaj got poželiš...
KIMI_1.8T Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 izmjeriš kakve trebaš otidješ do VEP hidoulike i oni ti naprave kaj got poželiš... Kod njih vise nisu cijene kao sto su nekad bile.:no2:
Alfaludak Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Sve je poskupilo, jebiga Ali opet nije tako strasno. Jebiga i ja se ponekad zacudim ali staces, ja dodjem - naprave odma to je prednost nemoram dolazit 5 puta
Pavo Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Odi u Miflex, Kostrena i daj napravit ili netko drugi tko se bavi hidrauličnim cijevima...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now