mrlakis Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Logiraj; http://www.ross-tech.com/vag-com/m_blocks/010-019.html Ako counter počne rasti bobina je u banani, posebno oko 3500rpm-a gdje auq motor razvija najveći moment. To su prvi znaci,kasnije trokira i leru. neznam šta ti je counter,neki brojač,ali točno, to se desi negdi oko 3500 poćne tresti,imam dvi rezervne bobine pa ih idem sada zamijeniti,sistem eliminacije,ne da mi se čekati komp
mrlakis Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 problem riješen,jedna od dvi bobine,prema zupčastom, hvala svima na pomoći,a posebno ivanoviću
Uros Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Kakve ti opise pišeš nitko na svijetu ne bi pomislio da je bobina....
Gonzaga Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 neznam šta ti je counter,neki brojač,ali točno, to se desi negdi oko 3500 poćne tresti,imam dvi rezervne bobine pa ih idem sada zamijeniti,sistem eliminacije,ne da mi se čekati komp Vag com software => Measuring Block => 015 & 016 Spojiš se preko OBD konektora, pričepiš gas u 3-oj na 2 soma da maksimalno opteretiš motor i gledaš brojač. Obično krene 0,1 itd... i kad dođeš do 3-3.5 soma,auto se počne stepavat i vidiš kako raste. Piše tamo Cyl1, Cyl 2 itd... tamo gdje raste ko ludo ta bobina je u kurcu... ili više njih ovisi
Marina Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 a otkat ti alfu imas? Kupili smo ju od frenda nedavno, trenutno je na generalki kod servisera :lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now