13snc Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Moram kupit auto radio za kamion.. znaci zaboravite na vrhunske modele.. treba mi front USB i pozeljno SD (nije uvjet) citac da ne teglim USB uvijek.. mp3 naravno.. Bluetooth samo ako se radi od maloj nadoplati (necu gledat u 150kn ako ima, a nema npr. neke izlaze za predpojacalo i sl.) znaci dosad sam samo obisao Konikom i vidio JVC KD-R45 Pioneer DEH-140UBB DEH-2300UB svaki po 599,99kn E sad ako imate nesto u tom rangu, a da znate da je bolje bio bih vam zahvalan da napisete model.. DEH-140UB DEH-2300UB takodjer bi daljinski bio zgodan zbog foldera i lakse operacije s HU jer je u kamionu na visini i nije bas lako na pamet pogodit sto hoces.. Bit ce spojen na trosistemske 13ice jer je toliko predvidjeno mjesto (na visini, povise glave) ili ako nadjem po garazi dvosistemce 13ice + visokotonci koje sam imao u A112..
13snc Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 evo nasao sam ovog za 662kn LG LCS700BRS valja li LG uopce? BT, USB, AUX, negdje pise da ima daljinski negdje da nema..
woo Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 bilo jedno doba kad su počeli uvaljivat HU-e sa matričnim displejima, pa kasnije opet počeli uvaljivat ove 7 segmentne....
hrga Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 jesi li kupio sta? i sam trazim nesto isto tako...neki ulazni model..al da ima usb i blootooth obavezno...da se mogu prek njega na pozive javljat...
13snc Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Pa uzeo sam ovog LG-a.. dobar je.. BT radi dobro.. jednio bi ga sad mjenjao jer mi se ne svidja mjesto u kamionu predvidjeno za HU.. visoko gore na sredini kabine.. pa zbog kuta po danu ne vidim sto pise na displayu.. sad bi uzeo HU koji uopce nema CD pogon nego samo USB/SD player i FM.. ali da je upola manje dubok.. tako da ga mogu ugurat u menji zgodnije mjesto.. ako netko zna za neki HU koji je pola dubok nego standarni neka stavi model/link..
Patrik Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 jel ima i odozada aux ili samo naprijed? imas kakve zamjerke bt-u tj handsfree-u?
13snc Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 nema izad aux.. BT je dobar.. spaja se.. radi sve.. dobro se cuje.. ali ne koristim ga bas cesto..
Patrik Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 btw ne treba ti plitak HU, samo produzi kablove za plocicu i stavi ju di oces
13snc Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 hm.. kako to.. trebalo bi jedno dva metra kabela za dovest to di ja ocu.. znaci sad mi je u sredini kabine povise sofersajbe.. a ja ocu tocno tu dole ispod sofersajbe... znaci trebalo bi kabel vozit sve okolo..
Patrik Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 tak svejedno kolki je ak ga imas di provest/sakrit... vga kabel bi ti brijem bio dobar, valjda nema vise pinova... ja sam uzeo pioneer 7100bt, brutala mi je ova bt spika...i ovo mi je valjda prvi uredaj na kojem voice command radi kak spada
13snc Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 ma to mi je komplicirano.. znaci svaku zicicu iz onog debelog kabela lemit posebno na onaj utor na HU i vamo na plocicu.. no way.. jos taj debeli i nesavitljivi kabel sakrivat..
Misek_Chipsy Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ima tanjih kabela... Neki cim uzi ribbon ili kakvi su ovi za lvds. Nije to nikakav problem polemit i sakrit iza panela
Patrik Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 pa da, ovo sam bubnuo kao primjer da nije komplicirano
Risbo Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ja sam uzeo pioneer za 400 kn samo usb i radio.. nema cd... al je iste dubine ko standardni. za sad sam skroz zadovoljan (mjesec dana ga imam) http://www.emmezeta.hr/multimedija/audio/auto-radio/23357/pioneer-mvh-1400ub-autoradio/
Japanac Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ja sam za u kamion uzeo Pioneer 2300, i super je, ne smeta mi što je usb uštekan, i 1.5 m kabel za spojit laptop na radio dok gledam filmove iz kreveta.
13snc Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 ma super je meni LG.. nego mi se ne svidja mjesto di je.. ne vidim nista na displayu radi kuta gledanja..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now