Jump to content

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

nema ta fabia al slicne siceve ima leon i toledo. ima cak koznih ja mislim.

Ekipa ajmo ovak, moze kontakt na forum na PM al to odgovaram kad sam doma na kompu. Dosta vremena sam okolo u pokretu pa dajte si truda pa jedna od ovih opcija:

1. sven.perisic@gmail.com - privatni mail

2. 098 909 9039

3. 00447850866163

4. iMessage ( posto imam iphon ) ide na ovaj strani broj. Sto se mene tice moze i facetime live sa otpada ukoliko uhvatim 3G. iMessage mi je takodjer registriran na svenperisic@yahoo.co.uk

Na jednom od ova dva broja imam registriran Viber i Whatsapp ( neznam koji, memorirajte me pa probajte ) i to je instant. Sto se mene tice mozete i zvat na Viber. Saljemo si slike po potrebi i to. Ovak tu moram uploadat na forum i tak,mislim nije bed, to mogu jednom u 2-3 dana ali ako netko hoce odmah odgovor i to tako mislim da je ovo jednostavnija opcija.

Edited by SVEN
Posted
Ima ST170 jedan, bas ga gledam ali mi je bio visoko pa ga nisam skidao. Mislim da je i xenone imao..nisam ziher.

Xenoni mi ne trebaju, bas sam ih danas dobija doma OEM hella.

Ma bitno mi je jer recaro interijer ili obicni od St-a.

Ako je obicni ne zanima me.

Vidi ako je recaro za 3v pa mi reci cijenu ako postoji kombinacija za dovest.

Moze na pm

Posted

a kak da ja znam koje su bregaste unutra ? Ima tih auta al sve je to gljiva na maf i xxextreme zadnji lonac.

Nego evo, Focus ST170 interijer. Sicevi trebaju dobro kemijsko a jedan sic je od sudara pukao zbog bocnog zracnog jastuka. Cak je puklo sve lijepo po savu tako da bi to jedan tapetar rjesio bez pol muke. ( ne govorim to da ti prodam nego jer znam kad na VW-u pukne to cijeli sic ide u smece ). Nemam pojma jel to Recaro ili Sportski.

img_2862uvao9.jpg

img_2861h5yz0.jpg

Za fabiju nisam nasao nikakve siceve posebne, ono kao sto sam spomenuo sam nasao u Leonu. Jako slicni po obiku kao sto su na slici u Fabiji :

img_2863xulqv.jpg

img_2864kdyfz.jpg

Posted

Sven hvala ti na trudu i slikama! :thumbsup:

Nazalost nisu ista sjedala a ni vodilice za golfa/leona i ovu moju skatulu, a neda mi se previse kemijati oko toga....

Ako se sjetis i ako naleti u skorijoj buducnosti, javi.... (najlakse ces prepoznati tu opremu po trokrakom koznom volanu u obicnoj fabiji).

2Dex; izgleda da ce traktor ostati stock :cheer:

Posted

Trebam tipa krovni spojler,plastični poklopac motora i one što budu okolo motora iznad posude vode i akumulatora...

Isto ako bi bilo prihvatljivo prednji branik recimo ako ga možeš transportirati :)

kasnije kada budem skupio novce možda turbina i grana i vodovi ulja i vode recimo ako bi išlo zasebno od motora ali za to ti se javim :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...