semper Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Trebam taj sugavi nastavak ako ima netko za posudit ili prodat jer ni jedqn vulkanizer nema kod kojeg sam bio :fail: 095 905 8033 Hvala !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Imam ti ja jedan pa ti mogu posuditi jer i meni treba na jednom autu. To govno ću skinuti čim budem mijenjao gume na autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
corrador Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 imam ja viska, jel ti ona mala matica imbus ili na dva utora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Onaj kao imbus je, odnosno kao matica pa unutar nje rupa Cyber daj broj da te nazovem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiv Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Moze neka slika toga i objasnjenje sta radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Moze neka slika toga i objasnjenje sta radi? http://www.molydon.hr/novosti/92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Moze neka slika toga i objasnjenje sta radi? ne može bez njega napumpati gumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo GTi 16v Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 vojo njemu treba produzetak za pumpanje a ne kapica.. a ako imas viska kapicu na imbus spremi,ja sam ostao i bez tih kapica Link to comment Share on other sites More sharing options...
corrador Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 vojo njemu treba produzetak za pumpanje a ne kapica..a ako imas viska kapicu na imbus spremi,ja sam ostao i bez tih kapica ma imam ja i onaj pipak od starih felgi, recimo ovaj sad je ta matica na imbus, pipak ima nastavak koji je na imbbus i odvidava maticu, a prosli komplet mi je imao na sistem ko onaj odvijac za ventile, znaci dvije crtice.mada ako mu treba samo z apumpanje a ne skidanje kapica igra mu bilo koji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now