Josey Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Trebam izvlacenje rubnjaka na fiesti MK6 za 15mm Trebaju mi preporuke tko to dobro radi, ako je na podrucju dalmacije jos bolje (jer mi je trosak puta do zg i nazad cca 1200kn), te me zanima koliko to okvirno kosta i oni koji su radili tako nesto dali je iskustvo pokazalo dali ce za 15mm ispucat lak sukladno tome dali cu trebat lakiranje? Ako netko ima slike prije i poslije izvlacenja bio bih zahvalan. Hvala na informacijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Nema pravila da li ce puknuti, ja sam izvlacio sa stangom, nije nikaj puklo. Tak da moze I nemora. Gabrek to radi. Ja ti na mail posaljem slike sprave pa si napravi sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VedranR26 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 gabrek ti radi i ako nije kitano, lakirano, ošteceno nema skoro šanse da ce puknuti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Ima jedan dečko kraj Firula u ST-u šta to radi kvalitetno i povoljno, mislim da 300kn uzme.. doznam ti broj ako triba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 ok radi gabrek, i jako je mala vjerojatnost da ce popucat boja, ok, ako i popuca na jednom od 4 boka ja zadovoljan ako ne popuca na nijednom jos zadovoljniji, samo mi nitko nije rekao cjenu ni okvirno? jel to reda velicine 100kn ili 1000kn? edit taman me lacroix pretekao, molim te broj ako moze, na pm, hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 cijena kod Gabreka je 200 kn po rubnjaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesko Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Mogu ti ja posudit spravu za izvlačenje rubnjaka,ako hoćeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Šta bi točno? Podviti unaj unutarnji rub ili povući i vanjski dio van? Sa spravicom koja se šarafi na glavčinu se bez problem podvije unutarnji rub , a vanjski ide par mm van ako želiš. Ako auto nije lakiran, onda 90% da boja neće popucati ako se zagrije. Za sve preko toga treba čekić i onda lakiranje. Ja imam tu spravicu i djabe ti to napravim. Moraš čevape sa kajmakom platiti i dvije kokakole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 pero, ajd darobam pojasnit, znaci uzeo sam nove kocnice, i probao ih stavit, stoje jebeno na autu, napunile su felgu fantasticno, kocione celjusti su na doslovno 2mm od ruba felge s asvih strana, NO, felga nemoze stat ako ne stavis 15mm distancu prilozenu uz kocnice. E tu smo u problemu jer su mi prednji kotaci vec poravnati sa vanjskim rubom karoserije. Ono sta mi treba je vanjski rub povuc prema van 15mm (u tjemenu) u najsirem djelu, te onaj unutarnji dio koji je pod 90st u odnosu na vanjski rub, dakle izgleda ovako "L" treba podvuc unutra skroz i poravnat pod 180st tj da izgleda ovako "U". Auto nije lakirano i tvornicka je boja na autu, i pokazala se zilavom jer sam ja unutarnji rub vec podvlacio na U sa drskom od cekica jer sam pogodio neku rupu i guma mi je strgala taj unutarnji rub i ispravila ga gotovo ravno, pa sam ga ja ispravio na L nazad, cak i na nekim djelovima pod U. nadam se da ste si vizualno slozili u glavi sto mi treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Evo ti šta sam na Poršu radio. Savijanje L na U Daj mi sliku tvog blatobrana da vidim kako točno izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 (edited) Ja sam platio 500 eura izvlačenje rubnjaka sa farbanjem, prednji nekih15 mm, ali zadnji 30 mm:thumbsup: Čisto okvirno da znaš:thumbsup: EDIT: Dođi kod mene u susjedstvo da mogu malo smetati u garaži LOL Edited February 14, 2011 by Mattas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Nema pravila da li ce puknuti, ja sam izvlacio sa stangom, nije nikaj puklo. Tak da moze I nemora. Gabrek to radi. Ja ti na mail posaljem slike sprave pa si napravi sam i sa valjkom si ti izvlacio jest da si malo pijan bio al ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 i sa valjkom si ti izvlacio jest da si malo pijan bio al ok da, a tu je recimo lak popucao s tim da kako smo zgledali rubnjaci izgledaju super danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 nije lak popucao nigdje, ovo kaj je je seriska greska ... i godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 jel ima ko sliku te spravice..da si napravim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Ja bi si isto trebao porolat unutarnje samo,jel ima tko tu spravicu u zg za posudit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Evo neda mi se uploadat http://www.google.hr/images?hl=hr&q=fender%20roller&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1680&bih=886 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Jozo, teško da ćeš izvuči 15mm a da ne pukne lak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 I ja isto tako mislim. ALi možeš dodat malo nagiba i malo podfrknut rubnjak pa ti dođe na nulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 I ja isto tako mislim. ALi možeš dodat malo nagiba i malo podfrknut rubnjak pa ti dođe na nulu pls pojasni pofrknut i dodat nagiba. jel to ovo sta sam nacrtao? znaci crvena crta je kako sad stoji rub, a zelena je kako bi ga ja malo "otvorio" ljubicasti krug je tamo gdje ga treba najvise otvorit, a prema rubovima moze ic u nulu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 vesko, pero, jel bi mi netko od vas dvojce htio posuditi alat za peglanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Bez lakiranja teško da će ti ispasti dobro. Ovo na slici je kako sam na a4 izvukao rub van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 inace nisam ovo jos rjesio, al sam krivo izracunao et felge, trebalo bi mi pofrkat rubnjak svega par mm, 2-3 i umjesto da mi unutarnji lim zavrsava na L da zavrsi na U dec it. a sve mi vise pada napamet idjea da kupim ovo (govno) frkalicu na ebaju za 200usd, pa da frćem okolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.d. Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 inace nisam ovo jos rjesio, al sam krivo izracunao et felge, trebalo bi mi pofrkat rubnjak svega par mm, 2-3 i umjesto da mi unutarnji lim zavrsava na L da zavrsi na U dec it.a sve mi vise pada napamet idjea da kupim ovo (govno) frkalicu na ebaju za 200usd, pa da frćem okolo e pa i meni treba samo da pdfrcem zadnje sa L na U. jebotw jucer sam u kijevu pred cijelim selom dizao auto jer je strugalo ajmo nac jos nekog pa podjelit troskove nabave tog eastwoodovog alata pa mozemo i fusariti Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Idem od dizalice napravit spravu pa ti prodam za 100 usa rade , ak je par mm niti ti netreba, samo ketac, suradnik i bejzbol palica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now