Mattas Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Izrada ringova u već postojeće farove ili ako postoje farovi za kupiti OEM ili aftermarket....BMWovci???
pacey Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kupi ccfl ringove i ubaci u svopj far, to ti je najbolje...najjace svijetle...jos ako imas lecu fenomenalno...(lako ti se otvori far-na kopce) oko 400+-kn a imas i zamjenske farove sa ringovima koji po meni su lose kvalitete...
Lonewolf Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Tocno ovako kako je Pacey rekao :thumbsup::thumbsup: A ringovi su stvarno jednostavni za ugradit,samo pazi kad kupujes,jer ima LED verzija i CCFL verzija :thumbsup:
Dinac Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ja sam stavio sebi CCFL http://s359.photobucket.com/albums/oo31/dinac_cro/instalacija%20%20AngelEyes/
Mattas Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Hvala dečki, znači CCFL će biti:thumbsup: Kamo ga ima i po kojoj cijeni??? Farovi se skidaju samo na kopče, nema brtvila??? Nema pećnice???
Tihi Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Obrati se Jensu sa foruma tu, oni je vec radio par komada.
Fran_Zgb Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kad smo vec kod tih angel eyesa, susjed ima novu bmw peticu i ima neke odvratne ljubičaste led-ice valjda. ili je to lampa jer ne znam da ledica tak jako svjetlo.... vidim da ima na nekim novim bmw-ima a na nekim nema neovisno o tome jer ima xenon ili ne.... svjetli bolesno jako i isto toliko jako izgleda seljački
SVEN Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ja neznam kakvog sam misljenja sto se tice tih andjela kad su izasli prvi na E39 to je svijetlilo svijetlo zuckasto u najboljoj verziji ( nov far i andjeli ) i onda kasnije sad na novim bmw-ima su to napraivli ili onako kao LED bijelo ili sad cak vuce na neko bijelo plavo ljubicasto. Totalna krajnost i po meni neprirodno svijetlo. Neznam..meni je to seljacija nekako. Najbolje mi izgledaju cak andjeli na E90...to je najveci kompromis izmedju E39 gdje je zuckasto i ovih novih di je to plavo bijeo ljubicasto
TomiTraktor Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 to su daylightsi na novim modelima edit: stisaju se kada se upale svijetla i onda puno bolje izgledaju na e90 su stalno isto svijetlili i nisu se mogli koristiti kao daylightsi
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now